Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Bendeac a împlinit 39 de ani. Cine a fost prima persoană care l-a felicitat

Mihai Bendeac a împlinit 39 de ani. Cine a fost prima persoană care l-a felicitat
Adulat de unii, criticat de alții, Mihai Bendeac rămâne unul dintre cei mai apreciați tineri actori ai României.

E simpatic, are umor și carismă, își scrie singur scenariile și e un munte de talent. Mihai Bendeac își serbează ziua de naștere.

Mihai Bendeac împlinește 39 de ani. Cine a fost prima persoană care l-a felicitat

În cei 39 de ani pe care i-a împlinit pe 16 februarie, Mihai Bendeac a reușit să le demonstreze tuturor că a fost hărăzit de Dumnezeu cu un mare dar: acela de a-i face pe oameni să uite de necazuri. Dar Mihai nu face parte din categoria celor care se bucură când își aniversează ziua de naștere, ci preferă să se închidă în casă sau să muncească.

„Astăzi este ziua mea și dacă de obicei în fiecare an mă ascundeam, astăzi, iată-mă. Mă duc la teatru, mă duc la repetiții. Este întunecat, a început să ningă, este minunat. Începe să îmi placă treaba asta cu ziua mea.”, a fost mesajul lui Mihai Bedeac, pe care l-a transmis anul trecut.

Cine l-a surprins în acest an

Chiar dacă a vrut ca și anul acesta ziua sa de naștere să treacă neobservată, acest lucru nu a fost cu putință. Iar prima persoană care a așteptat momentul ca să-i facă cele mai frumoase urări a fost prietenul lui, Codin Maticiuc. ”E ziua lui Mihai. Adică fix în câteva ore. Las și eu aici și acum poza asta ca să fur startul cu ”La mulți ani”-ul!, a fost urarea lui Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

Fanii au sărit cu urări de bine, iar Celia, fostă iubită, a născut o fetiță

Pentru că are o comunitate mare de fani și aceștia l-au felicitat pe cel pe care-l iubesc atât de mult, menționând că va veni o zi când va simți cu adevărat cât de iubit este. „La mulți ani, geniule! (…) La mulți ani Bendeak! Sănătate multă(…) La mulți ani!(…) La mulți ani frumoși(…) La Multi Ani! Cât mai frumoși și memorabili! (…)

La mulți ani minunați, Mihai!(…) Ai grijă de tine. Bucură-te de orice îți place. Va veni o zi în care vei realiza că ești iubit cu adevărat și apreciat. (…)  La mulți ani de pe acum! Să ai parte de multă fericire și iubire!”, au spus fanii pe contul de socializare.

Actorul se poate mândri cu faptul că s-a iubit cu femei celebre precum Roxana Vancea, Mirela Zeta, Sore, Andreea Popescu sau Celia. Nu am aflat dacă fostele i-au transmis măcar mesaje, deși unele dintre ele credem că au făcut-o. Știm încă că frumoasa cântăreață Celia, căsătorită acum, a născut o fetiță chiar de ziua lui Mihai Bendeac.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre