Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Bendeac se scaldă în ape tulburi. E amenințat cu bătaia și se ascunde

Mihai Bendeac se scaldă în ape tulburi. E amenințat cu bătaia și se ascunde
Cu doar câteva zile în urmă, Mihai Bendeac a ajuns iar pe prima pagină a ziarelor. Motivul? Nu mai vrea să fie jurat la emisiunea iUmor.

S-a aflat motivul pentru care Mihai Bendeac nu mai dorește să filmeze pentru emisiunea iUmor.

Mihai Bendeac se scaldă în ape tulburi. E amenințat cu bătaia și se ascunde

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, simpaticul Mihai Bendeac nu mai vrea sub nici o formă să apară la Antena 1, la emisiunea iUmor din cauza colegului Cheloo. Se pare că între cei doi ar fi izbucnit un conflict, iar actorul, s-a speriat atât tare încât ar fi refuzat să mai vină la filmări. Este, de fapt, al doilea episod, al unui scandal care ar fi început anul trecut, iar lui Bendeac îi este frică că de data asta va fi „reeducat” de rapper.

S-a baricadat în toaletă

Nu se știe ce au de împărțit Cheloo și Bendeac, dar în primăvara lui 2021 actorul l-a călcat rău pe coadă pe cântăreț, iar acesta i-ar fi adresat niște cuvinte neortotoxe, apoi l-ar fi alergat prin toată redacția. Speriat de ce i s-ar putea întâmpla, Bendeac s-ar fi ascuns în toaletă.

Colegii, au fost extrem de convinși că totul e un moment pus la cale de cei doi și nu au intervenit nici când Cheloo ar fi început să dea cu picioarele în ușă, mai mult, s-au amuzat copios de ceea ce se întâmplă. Se pare că inclusiv Delia s-ar fi tăvălit de râs, în timp ce Bendeac s-a simțit aiurea pentru că nimeni nu a intervenit să-l salveze din mâinile lui Cheloo.

 Cristi Iacob face un roast istoric la iUmor

A fost înlocuit de Dan Badea

Mihai Bendeac a mai avut un episod în care a refuzat să vină la filmări și atunci producătorii au fost nevoiți să-l înlocuiască cu Dan Badea. E vorba de sezonul 12, ediția 13. La fel ca și acum, Bendeac și-a pus cenușă în cap, nu a mai răspuns la telefon și a fost de negăsit.

Între timp, lucrurile s-au mai calmat și toată lumea a revenit la gânduri mai bune. Toată lumea speră că și acum va fi la fel, ținând cont de faptul că între actor și Antene se află un contract care, dacă va fi încălcat de actor, nu-i va aduce lucruri bune…

Sursă foto: cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre