Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Găinușă s-a întors la prima iubire

Mihai Găinușă s-a întors la prima iubire
Ani buni s-a făcut remarcat alături de Șerban Huidu, acum Mihai Găinușă simte nevoie de liniște. Să vedeți ce mai face fosta vedetă de la Cronica cârcotașilor.

Mihai Găinușă nu mai vrea camere de luat vederi și a luat o decizie care i-a schimbat viața. În bine.

Mihai Găinușă s-a întors la prima iubire

În 2014 a încheiat socotelile cu televiziunea și și-a căutat liniștea. Fostul coleg de suferință al lui Șerban Huidu, simpaticul Mihai Găinușă a dorit să schimbe tot în cariera sa. S-a implicat în multe proiecte, iar recent s-a reîntors la ceea ce a iubit dintotdeauna: radioul. Acesta e foarte bine și se bucură de zile frumoase alături de colega sa, Oana Paraschiv, cu care prezintă zilnic de la 7.00-10.00.

A fost 14 ani în atenția tuturor

Mihai Găinușă și-a petrecut timp de 14 ani în televiziune, perioadă în care a fost implicat doar în proiectul umoristic alături de Huidu. Chiar și după ce el a luat-o pe alt drum, prezentatorul a rămas în relații bune cu toată lumea. „Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni. Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție TV.

Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici. Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment. Am trecut prin multe împreună. Și vă asigur că am rămas în relații excelente cu oamenii de aici.”, a declarat acesta cu ceva timp în urmă.

Șerban Huidu a întrerupt orice legătură cu Mihai Găinușă în 2015

În 2015, Șerban Huidu s-a gândit că ar fi momentul să revină în emisiune alături de colegul său. La început Mihai a spus da, însă s-a răzgândit și a renunțat, dar nu l-a anunțat pe Huidu din timp. Din acel moment, cei doi au întrerupt orice legătură.

„Nu mai vorbim din 2015, după un an de la plecarea din Cronică, când bătusem palma să revină în emisiune. În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinuşă întârzia. Şi erau zeci de oameni care îl aşteptau. Îl sun: „Mișule, unde eşti?”. „La Disneyland, am uitat să îţi spun că nu mai revin!”, a spus Șerban Huidu  acum câțiva ani, potrivit Impact.

Sursă foto: wowbiz, playtech

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre