Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Leu, destăinuiri șocante despre cea mai grea palmă primită de la viață

Mihai Leu, destăinuiri șocante despre cea mai grea palmă primită de la viață
A trăit cu această durere toată viața, dar a trebuie să mascheze totul pentru a putea să meargă mai departe. Ce a pățit Mihai Leu.

A căutat mereu să găsească cheia fericirii, însă în suflet a strâns o dramă. Ce s-a întâmplat cu Mihai Leu.

Mihai Leu, destăinuiri șocante despre cea mai grea palmă primită de la viață

Este unul dintre marii sportivi ai lumii și puțini sunt cei care știu cu ce s-a luptat Mihai Leu toată viața. Recent, sportivul a făcut dezvăluiri șocante despre momentul care l-a marcat din copilărie. E vorba de divorțul părinților săi, care s-a întâmplat când Mihai avea o vârstă fragedă.

„Am învățat așa de mic că realitatea de multe ori este alta decât îți dorești tu să fie. Mama și tata dacă ar fi avut o relație bună, categoric că nu se ajungea la un divorț. Cred că mulți oameni care divorțează nu își dau seama cât de mult suferă copiii lor. Cred că oamenii trec mult prea ușor peste asta.

Și cred că de multe ori sunt prea egoiști. Fiindcă în momentul în care doi oameni soț și soție, în momentul în care divorțează, dacă au copii, copiii pe care îi au ei, categoric vor suferi foarte mult”, a spus Mihai Leu pentru Antena Stars.

Nu a venit niciodată la un meci

Chiar dacă nu a fost niciodată de acord cu sportul pe care l-a practicat fiul său și nu a venit la vreun meci de-al său, mama lui Mihai a făcut un gest incredibil. A păstrat toate articolele în care el a apărut. „Nu a venit niciodată la un meci de box și când am insistat a venit la sală dar în momentul în care eu am intrat în ring ea a ieșit din sala.

Eu am fost de mic plecat foarte mult, făcând sport de performanță. Ce țin minte așa, toți colegii ei în momentul în care îi întâlneam, indiferent dacă înainte să plec în Germania sau după, îmi povesteau cât de mult povestea mama despre mine. Știu că a suferit foarte mult și spre exemplu chiar dacă nu a venit niciodată la meci, avea un album în care avea tăiate din ziare toate articolele care apăruseră despre mine de când aveam 12 ani”, a spus sportivul, emoționat.

Sursă foto: gandul.ro,

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre