Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai și Iulia Albu, din nou în război mediatic. Motivul e la ordinea zilei, dezbătut în toată societatea

Mihai și Iulia Albu, din nou în război mediatic. Motivul e la ordinea zilei, dezbătut în toată societatea
Disputele dintre Iulia și Mihai Albu par că nu se mai termină. Iulia e cu nervii la pământ și face acuzații grave.

Foștii parteneri de viață Mihai și Iulia Albu aruncă din nou cu noroi unul în celălalt. De data asta, a fost implicată și fetița lor, Mikaela.

Mihai și Iulia Albu, din nou în război mediatic. Motivul e la ordinea zilei, dezbătut în toată societatea

Noul coronavirus străbate lumea și nu dă nici un semn că ar vrea să se oprească. Mai mult, pe măsură ce s-a adaptat gazdelor umane, virusul suferă tot felul de mutații. Varianta Delta face acum în România din ce mai multe victime, iar măsurile de protecție trebuie respectate întocmai.

Fie că vă vaccinați, fie că nu, masca de protecție nu trebuie să lipsească, ca și distanțarea. În plus, nimeni nu ar trebui să meargă la o petrecere dacă are cele mai mici semne că ar fi bolnav. Mai mult, testarea trebuie să devină o obișnuință. Cu siguranță Mihai Albu știe bine aceste lucruri, dar este acuzat că și-a expus propriul copil în fața nemilosului coronavirus. Ce s-a întâmplat?

La câteva zile după petrecere, o fetiță a fost diagnosticată cu noul coronavirus

Potrivit Cancan, pe 2 octombrie, Mihai Albu i-a organizat Mikaelei o petrecere la un hotel important din București, unde au fost invitate mai multe colege de clasă ale acesteia. După ce toată distracția s-a încheiat, a venit și bomba. Mihai a aflat că una dintre prietenele fetiței, dar și mama sa, de 93 de ani au fost infectate cu coronavirus.

Fetița bolnavă ar fi dormit în același pat cu Mikaela

Mai mult, se pare că fetița care are COVID ar fi dormit cu Mikaela în același pat. Când Iulia Albu a aflat, a luat foc și ar fi anunțat imediat părinții copiilor. Lucru pe care, se pare că Mihai nu l-a făcut.

Designerul a lămurit situația și spune că Mikaela a fost testată și a ieșit negativ. În ceea ce o privește pe mama sa, Mihai susține că infectarea nu ar avea nici o legătură cu petrecerea.

„Toți copiii au intrat cu teste făcute și aduse de părinți, deci n-au avut acces pe acea terasă fără test făcut. Eu am fost pregătit cu teste, iar dacă cineva venea fără test, aveam teste să le fac copiilor. Nu era nimeni bolnav, nu avea nimeni simptome. În plus, niciunul de la Mika din clasă, dintre cei care au fost la petrecere, nu au COVID.

Într-adevăr, a mai fost o fetiță, care săptămâna aceasta a fost diagnosticată, dar părinții ei susțin că de la școală s-ar fi infectat. Este vorba despre fetița cu care a dormit cu Mikaela, după petrecere. Însă fetița, când a venit la petrecere, avea testul negativ și abia după vreo cinci zile de la petrecere a fost diagnosticată.

De cum am aflat de acea fetiță, eu cu Iulia am discutat asupra acestui aspect, i-a făcut testul COVID și e negativă, la fel sunt și eu. În ceea ce o privește pe mama mea, ea a fost diagnosticată vineri cu COVID-19, are o formă ușoară. Dar nu se poate face nicio legătură cu petrecerea.”, a spus designerul, în exclusivitate pentru Cancan.

Situație delicată, greu de gestionat de oricine. Copiii se duc la școală, sunt testați de părinți sau nu, vaccinați sau nu. Merg pe stradă, se joacă cu alți copii, fie și din fața blocului. Mereu e greu de stabilit exact de la cine s-a infectat x sau y.

Sursă foto: instagram, antena 3

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre