Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Trăistariu, în mijlocul unui scandal cu acuzații grave. Ce a cântat pe scena „Festivalului vieții”

Mihai Trăistariu, în mijlocul unui scandal cu acuzații grave. Ce a cântat pe scena „Festivalului vieții”
Comentarii acide la adresa lui Mihai Trăistariu, după prestația artistului la „Festivalul Vieții”, care a avut loc la Homorâciu, județul Prahova. Au curs acuzațiile la adresa uneia dintre cele mai bune voci ale României. Momentul care a scandalizat a fost legat de copii.

Mihai Trăistariu a participat recent la „Festivalul Vieții”, care celebrează cultura și tradițiile. Din păcate pentru artist, acesta a fost acuzat că a cântat o piesă cu versuri nepotrivite pentru copii.

Acuzat că a cântat o melodie cu versuri obraznice

Prezent pe scena „Festivalul Vieții”, Mihai Trăistariu a fost acuzat că a cântat zilele trecute în prezența copiilor celebra sa melodie „La mare, la soare, fetițele sunt goale”, ale cărei versuri sunt obraznice. Internauții care au văzut imaginile video au luat foc și s-au dezlănțuit în comentarii negative.

Cântărețul a luat imediat atitudine și a mărturisit că toate acuzațiile împotriva lui sunt nefondate.

„N-au venit doar pentru această piesă, au stat la toate melodiile mele”

Mihai Trăistariu spune că „e o tâmpenie” ce se spune și susține că pe toată perioada concertului său pe scenă au fost copii îmbrăcați în costume populare. Artistul a precizat că micuții au cântat și au dansat alături de el și au stat și la melodiile mai lente, precum „Tornero” și „Cât de frumoasă ești”.

„Să mă ierte Dumnezeu”

Mihai Trăistariu, acuzat că a cântat față de copii o melodie cu versuri obraznice

„Că s-a nimerit să dea cineva filmarea cu piesa asta, e scoasă din context. Să mă ierte Dumnezeu!”, a spus artistul. Mai mult, cântărețul a susținut că piesa „La mare, la soare” „tocmai la copii a prins pe vremea când cântam cu trupa Valahia, la fel ca și hit-urile „Banii și fetele” sau „Banana”.

„Voi lansa un album de petrecere cu zece piese”

Mihai Trăistariu a declarat că este un artist cu „piese lente, adormite, de suflet” și îi lipsea „un repertoriu antrenant”. Întrucât toată lumea la petrecerile unde e invitat să cânte vrea să se distreze, „nu să ții pe scaune”, a introdus în programul artistic și melodii de muzică populară, precum „Constantine, Constantine” sau „Lie Ciocârlie”.

„Trebuia să ies din moleșeala mea, să fac ceva cu zvâc pe scenă și a prins. Când se încinge câte o horă, de 100 de persoane, mă simt și eu bine ca artist că oamenii dansează. De fapt, voi lansa și un album de muzică de petrecere cu zece piese”, a mai menționat Mihai Trăistariu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre