Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Trăistariu, poveste cu final nefericit. A dormit în gară

Mihai Trăistariu, poveste cu final nefericit. A dormit în gară
E unul dintre cei mai talentați artiști ai României, însă Mihai Trăistariu trece prin momente greu de gestionat. Ce a pățit cântărețul.

Restricțiile din această perioadă i-au dat viața peste cap și lui Mihai Trăistariu. Ce se întâmplă cu vedeta.

Mihai Trăistariu, poveste cu final nefericit. A dormit în gară

De când vaccinul anticoronavirus a ieșit pe piață, s-a instalat o adevărată discriminare între vaccinați și nevaccinați. Nu doar că am ajuns să fugim unii de alții, dar restricțiile le fac zile grele celor care, din diverse motive, nu și-au făcut vaccinul. Printr-o situație neplăcută a trecut și Mihai Trăistariu. Venit în București cu treburi, acesta nu a fost primit la nici un hotel, pentru că nu are certificatul verde. Singura alternativă care a rămas a fost să doarmă în Gara de Nord.

„Alte dăți îmi luam cazare la hotel, stăteam liniștit, mă trezeam dimineața și mergeam la celelalte emisiuni. Acum, nefiind vaccinat, nu sunt primit în hoteluri și am constatat că o să dorm în Gara de Nord”, a declarat artistul în cadrul unei emisiuni TV.

„O să dorm în mașină. Am mai dormit acum 15 ani”

Pe de altă parte, Mihai Trăistariu spune că nu ar fi prima dată când se lovește cu această situație greu de gestionat. Și au fost momente în care a dormit în mașină, așa că nu ar fi nici o problemă să se repete istoria. „O să dorm în mașină, am mai dormit acum vreo 15 ani. Știu cum e, mi-am pus căldură și am dormit așa. Bineînțeles să au sărit mulți prieteni”, a mai spus acesta.

Vrea să devină tată

Nici la capitolul dragoste, Mihai nu are prea mult noroc. Deși sunt multe domnițe care îl curtează, acesta nu și-a găsit încă fericirea. Deși își dorește enorm să se căsătorească și să devină tată. „Mă văd căsătorit, tot întreb unde îmi e iubirea și pe rețelele de socializare. Când postez așa, îmi scriu câte 50 de femei odată. Mai aștept, am zis că e timp. Mi-am ales numai puștoaice care nu rezistă, care gândesc diferit. Vreau mai multă liniște. Și tată vreau să fiu.

Noi suntem patru frați, trebuia să fim șase, doi au murit înainte de naștere. În primele mele declarații de când m-am lansat spuneam că vreau 12 copii, câte unul din fiecare zodie. Eram turbat să am mulți copii. De când am școala de muzică am obosit de copii mici, nu mai vreau așa mulți. Vreo doi, trei copii tot o să fac”, a declarat artistul cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre