Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Trăistariu și-a șocat fanii. Ce cadou „sinistru” a primit artistul

Mihai Trăistariu și-a șocat fanii. Ce cadou „sinistru” a primit artistul
Mihai Trăistariu e unul dintre cei mai apreciați și iubiți cântăreți din România, dar totodată și personajul care reușește mereu să-i lase fără cuvinte pe fanii săi.

Celebrul cântăreț Mihai Trăistariu e foarte bucuros că a devenit cetățean de onoare al orașului Piatra Neamț, iar primarul i-a făcut câteva daruri.

Mihai Trăistariu și-a șocat fanii. Ce cadou „sinistru” a primit artistul

Mihai Trăistariu a povestit recent pe un post de televiziune că este cetățean de onoare al orașului Piatra Neamț, iar primarul i-a făcut cadou un loc de veci. În caz că va fi nevoie… Numai că artistul a declarat în nenumărate rânduri că el dorește să fie criogenat. De asemenea, Mihai a primit și un teren de 500 de metri, la marginea orașului.

„Eu sunt cetățean de onoare al orașului, iar primarul mi-a dat un loc de veci în Piatra Neamț, dacă am nevoie vreodată, și o să fie nevoie, deși eu am declarat că mă criogenez. Am primit gratuitate și la mijloacele de transport și un teren la marginea orașului, de 500 de metri.”, a spus Mihai Trăistariu, pentru un post TV.

De unde i-a venit ideea de criogenare

Cât privește criogenarea, el spune că i-a venit această idee după ce a văzut un articol despre un sportiv din America, criogenat de prin anii 80. „Am găsit întâmplător, acum vreo 7-8 ani, pe net, un articol că un baschetbalist celebru din America este criogenat de prin anii 80, când avea în jur de 40 de ani și avea un cancer terminal.

Fiind atât de tânăr, au venit unii cu soluția de a-l criogena.  Există deja două centre, unul în America și unul în Anglia, costă 70.000 de euro dacă vrei să îți criogenezi tot corpul, 30.000  de euro doar capul. Ar fi o variantă să știi că măcar ai o șansă, dacă te dezgheață peste 100 – 200 de ani, să îți vindece și cancerul.

Și poate chiar se va trăi mai mult și atunci să îți reiei viața din punctul acela, fără rude și prieteni, dar măcar să știi că nu ai murit și te-au înmormântat”, a povestit Mihai Trăistariu, pentru Wowbiz.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre