Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Trăistariu și-o caută cu lumânarea. Acum îi atacă pe regizorii și actorii din România

Mihai Trăistariu și-o caută cu lumânarea. Acum îi atacă pe regizorii și actorii din România
Mihai Trăistariu, cântăreț și absolvent al Facultății de Actorie, s-a arătat dezgustat de filmele românești. A făcut niște declarații despre actorii de la noi care, cu siguranță, vor primi replici pe măsură.

Mihai Trăistariu și-o caută cu lumânarea. De multe ori, în ultima perioadă, a ieșit în spațiul public cu opinii critice care au deranjat. Afirmațiile lui au declanșat și scandaluri mediatice, în care cântărețul a primit replici pe măsură.

Mihai Trăistariu a declarat acum că nu suportă nici filmele românești, nici pe actorii de la noi. Iar de telenovele nici nu vrea să audă.

Mihai Trăistariu și-a pus în cap actorii și regizorii români. Una dintre cele mai bune voci ale României a povestit că nu vrea să audă de filmele românești, pentru că actorii sunt „de duzină”. Și dacă toată lumea e înnebunită după peliculele „Miami Bici 1” și „Miami Bici 2”, aceste filme sunt pe lista neagră a cântărețului. Artistul susține că sunt ani buni de când nu vizionează filmele românilor, ci preferă doar filmele străine și doar pe cele „făcute ca lumea”.

„Filmele românești, de duzină, sunt ca muzica proastă, cum sunt manelele în muzică”

”Evit să văd filmele românești, am o părere proastă despre filmele românești, moderne, am văzut vreo două sau trei, mi s-a acrit, sunt cu actori de duzină, nu-mi plac, iar la telenovele nu mă uit, în niciun caz”, a spus Mihai Trăistariu. (…) La aceste două filme cu ei, nu mă uit, în niciun caz. Sunt pe lista neagră, la mine, sunt jucate și regizate prost.

Mihai Trăistariu nu vrea să audă de Miami Bici…

Nu au valoare, nici măcar umor n-au. Am văzut câteva secvențe, dar am auzit și de pe la prieteni păreri proaste. De ani de zile, nu mă mai uit la filmele românești, mă uit la cele străine și făcute ca lumea. Filmele românești, de duzină, sunt ca muzica proastă, cum sunt manelele în muzică”, a subliniat Trăistariu pentru Playtech.

„Îmi plac cele cu tehnologii ciudate, documentarele, dar nu despre istorie”.

Mihai susține că a absolvit nu doar Matematica, ci și Facultatea de Actorie, în Constanța, unde a avut și bursă de merit. Iar acolo a învățat de la profesori să urmăreascî filmele de calitate și cu un scenariu bun.

„Am descoperit Netflixul, în pandemie, până atunci mergeam la Cinema, la filme moderne, nu-mi mai plac de mult timp cele romantice, cu povești de adormit copiii, mă plictisesc. Îmi plac cele cu tehnologii ciudate, documentarele, dar nu despre istorie, nu-mi place trecutul, ci despre viitor, cu inteligența artificială, roboți și criogenie, Cosmos, călătorie în timp, genetică”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre