Simona Ionescu / Redactor Șef

Mii de copii din Sectorul 4 rămân fără locuri de joacă fiindcă au fost vandalizate

Mii de copii din Sectorul 4 rămân fără locuri de joacă fiindcă au fost vandalizate
Șapte locuri de joacă din cele 250 administrate de Sectorul 4 vor fi închise temporar pentru reparații și modernizare. Copiii din zonele respective vor trebui să fie duși de părinți în alte parcuri sau să stea cu ochii în tablete.

Primăria Sectorului 4 a transmis un comunicat în care explică bucureștenilor care este situația pentru care a fost nevoită să ia o serie de măsuri. Conține și un mesaj adresat părinților. Îl redăm în totalitate.

„În urma unor verificări amănunțite derulate în ultima perioadă în cazul tuturor locurilor de joacă aflate în administrarea Sectorului 4 al Municipiului București, șapte dintre cele 250 de astfel de spații vor fi închise, în perioada ce urmează.

Decizia a fost luată după ce, în urma controalelor, a fost descoperit faptul că aparatele de joacă din respectivele spații destinate copiilor sunt deteriorate ca urmare a vandalizării acestora și nu mai puteau fi folosite în siguranță.

Loc de joacă în Sectorul 4

Din acest motiv, Sectorul 4 al Municipiului București, prin S.C. TotulVerde. S.A., va repara și va moderniza toate cele șapte locuri de joacă, în regim de urgență, astfel încât copiii să le poată folosi din nou în siguranță, în cel mai scurt timp posibil.

Toate cele 7 spații vandalizate, ce urmează a fi reparate în zilele următoare, vor fi îngrădite și semnalizate corespunzător, iar aparatele deteriorate (tobogane, leagăne și balansoare etc) vor fi înlocuite cu unele noi.

Loc de joacă în Sectorul 4 care trebuie refăcut din cauza vandalilor

Totodată, adresăm părinților și copiilor rugămintea să nu pătrundă sub nicio formă în interiorul locurilor de joacă în care urmează să intervenim și a cărei listă o puteți găsi mai jos:

  1. Cricovul Dulce nr. 2-4
  2. Secuilor nr. 15 bl. 20
  3. Orășelul copiilor – la Plajă
  4. Orășelul copiilor – la Roată
  5. Lumea copiilor – bila avion
  6. Lumea copiilor – Mega park
  7. Cercetătorilor nr. 10”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre