Simona Ionescu / Redactor Șef

Miley Cyrus dă explicații despre divorț. E necăjită pentru că publicul o judecă pentru iubiții ei

Miley Cyrus dă explicații despre divorț. E necăjită pentru că publicul o judecă pentru iubiții ei
Miley Cyrus a vorbit despre despărțirea ei de fostul soț Liam Hemsworth, recunoscând că divorțul a fost oribil.

Cântăreața a spus că s-a străduit să treacă peste faptul că publicul o considera „ticăloasă” și a învinuit-o pentru despărțire. Comentariile acesteia vin după ce Liam, în vârstă de 30 de ani, pare că a depășit divorțul alături de noua sa iubită, Gabriella Brooks.

Miley Cyrus a schimbat rapid relațiile

Cu toate acestea, Miley a fost prima care a trecut peste relație, deoarece a început să se întâlnească cu Kaitlynn Carter la doar câteva zile după ce a fost confirmată despărțirea de Liam. Ea spune că relația cu Kaitlynn a făcut-o să pară fata rea.

„Ceea ce a fost cu adevărat trist nu a fost faptul că eu și cineva pe care l-am iubit ne-am dat seama că nu ne mai iubim așa cum o făceam. Pot să accept răutatea. Este în regulă”, a spus cântăreața, vorbind în cadrul unui podcast cu Joe Rogan Experience.

Miley și Liam s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2009 și au avut o relație interactivă înainte de a se căsători în 2018. Cei doi s-au despărțit după mai puțin de un an de căsătorie în august anul trecut și ea a plecat rapid cu Kaitlynn.

S-a despărțit de Kairlynn după câteva săptămâni și la scurt timp a început o relație cu Cody Simpson, care a durat zece luni.

Ce spune Miley Cyrus despre oamenii care o judecă

Miley, care acum este singură, a spus că are o problemă cu oamenii care o judecă pentru că a schimbat rapid relațiile.

„Este uimitor pentru mine, publicul crede că nu există niciun decalaj de timp pe care să nu-l vadă. Nu este ca și cum într-o zi ai fost fericită pe covorul roșu cu iubitul tău și în ziua următoare ai fost cu prietenul tău din Italia. Există mult timp pe care ei nu l-au văzut”, spune Miley Cyrus.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre