Simona Ionescu / Redactor Șef

Miley Cyrus e ciudată rău. Susține că a văzut un OZN și că a avut contact vizual cu un extraterestru

Miley Cyrus e ciudată rău. Susține că a văzut un OZN și că a avut contact vizual cu un extraterestru
Declarații tulburătoare. „Cel mai potrivit mod în care pot să descriu ceea ce am văzut este să spun că arăta ca un plug de zăpadă”, a spus Miley Cyrus în emisiunea „Interview”, găzduită de Rick Owens. Artista nu s-a lăsat până când nu a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, descriind cum a dat nas în nas cu un extraterestru.

Experiența ciudată a lăsat-o în șoc, spune Miley Cyrus (27 de ani), care e cât se poate de serioasă când afirmă că a văzut o navă extraterestră cu o formă asemănătoare cu un plug de zăpadă. De aici se trage și convingerea ei absolută că nu suntem singuri în Univers.


„Conduceam prin San Bernardino cu un prieten, iar eu am fost urmărită de un fel de OZN. Sunt destul de sigură pe ceea ce am văzut, dar e adevărat și faptul că am cumpărat marijuana de la un tip cu dubița parcată în fața unui fast-food, deci ar putea să fie și aceasta o explicație.”, a spus, cu nonșalanță, interpreta hit-ului Wrecking Ball.

„Vehiculul extraterestru arăta ca un plug de zăpadă zburător. Avea un plug mare în față, galben și strălucitor. Chiar am văzut OZN-ul zburând, iar prietenul meu a văzut și el asta! Mai erau pe drum încă două mașini care s-au oprit și ele. E clar că ce am văzut a fost real. Am fost tulburată vreo cinci zile după experiența asta. M-a dat peste cap”, a mai spus Miley.

Deși fosta vedetă Disney spune că de atunci nu s-a mai putut uita la cer ca înainte, de teamă ca OZN-ul să nu se întoarcă, Miley spune că nu s-a simțit în pericol în timpul incidentului.

„Nu m-am simțit amenințată, dar am văzut o ființă care stătea în obiectul zburător. S-a uitat la mine și eu la el, am făcut contact vizual. Cred că asta m-a șocat cel mai tare, faptul că am făcut contact vizual cu o ființă pe care nu o pot descrie”, a conchis Miley Cyrus.

Miley Cyrus aproape de leșin pe scaunul de jurat de la The Voice. Cântăreața a rămas fără suflare

Dramatica poveste a Gloriei Estefan. Și-a ales copacul de care se va spânzura într-o zi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre