Simona Ionescu / Redactor Șef

Miley Cyrus lipsită de inhibiții. Cum apare pe coperta unei celebre reviste

Miley Cyrus lipsită de inhibiții. Cum apare pe coperta unei celebre reviste
Miley Cyrus este bine cunoscută pentru stilul ei spontan, iar o noua apariție pe coperta celebrei reviste Rolling Stone nu face excepție.

Cântăreața în vârstă de 28 de ani, care nu a fost niciodată cunoscută pentru subtilitate, „descoperă totul” într-o ședință foto inedită pentru Rolling Stone. Miley Cyrus a distribuit câteva fotografii pe conturile ei de social media. În una dintre postările făcute, vedeta și-a expus complet sânii, purtând doar o jachetă din piele pe care a desfăcut-o.

„Ei mi-au spus că ar trebui să mă acopăr, așa că am mers pe celălalt drum”, a scris Miley Cyrus în descrierea fotografiei pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

Miley Cyrus respectă regulile din social media și a cenzurat fotografiile

Miley Cyrus, care respectă regulile impuse în social media, a share-uit două versiuni ale imaginii nud. Una pe contul de Instagram, care emblazonează în mod strategic logo-ul „Rolling Stone” peste partea sânilor „care nu trebuie expusă”  și alta pe contul de Twitter, care afișează complet părți mai intime ale corpului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus)

Fiica lui Billy Ray Cyrus și a lui Leticia „Tish” Cyrus a susținut de-a lungul timpului „pozitivitatea” cu care trebuie să ne privim corpul și dreptul femeii de a „dezvălui totul”.

În timpul unui interviu, cântăreața a spus că a observat în ultimii doi ani cum se fac „progrese mari” în legătură cu „permisiunea” femeilor, care ar trebui să se simtă libere în propriul lor corp.

„Nici nu știu dacă se mai poate să îți fie rușine acum. Ce este cu chestia asta? Mass-media nu m-a pus într-o lumină proastă, în care să îmi fie rușine de mine de ceva timp”, a spus vedeta.

Cum a fost afectată Miley Cyrus de criticile din adolescență

Miley Cyrus a discutat despre câteva critici venite din partea presei, despre care a spus că i-au provocat „rușinarea” pe care o simțea adesea atunci când era adolescentă. Întrebată dacă discuțiile publice despre corpul ei a afectat-o ​​în vreun fel, Miley a spus că abia i-a afectat creșterea introspectivă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus)

„La un moment dat, mi-am spus: Eu, când am 16 ani și vorbești despre sânii mei..Eu sunt fata rea aici? Cred că oamenii încep să spună: Hei. Așteptați, așteptați, așteptați.Încep să știe cine este de fapt inamicul și cine este victima. Nu-mi amintesc dacă mi-a rănit sentimentele sau nu. Nu-mi amintesc să pătrundă cu adevărat. Cred că știam cine trebuia să fiu, dar sunt sigură că există ceva în subconștientul meu din cauza asta. Un traumatism al sentimentelor, fiind atât de criticată, cred. Dar ceea ce am simțit este destul de obișnuit în adolescență, explorarea timpurie a anilor ’20”, a mărturisit Miley Cyrus.

Alegeri 2020. Cum vom vota pe 6 decembrie. Sunt 7.136 de candidați

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre