Ar putea să-și permită orice nebunie, dar miliardarul României încearcă să nu iasă cu nimic în evidență. Trăiește la New York și și-a cumpărat o casă ieftină în Dorobanți.
La 51 de ani, Daniel Dineș a devenit cel mai bogat român, deținând o avere de 2,1 miliarde de dolari. Afaceristul locuiește mai mult în străinătate, dar cu ceva timp în urmă a decis să facă o investiție serioasă într-o locuință. Și-ar fi permis mult mai mult decât atât, dar a hotărât, după ce a studiat amănunțit piața, să dea 3,5 milioane de euro pe o vilă de lux într-una dintre cele mai selecte zone ale Capitalei, Dorobanți.
Iar în fața acestei vile a fost văzută și mașina de suflet a lui Daniel Dineș, o Alfa Romeo 2000 Spiderfastback, pe care se spune că doar afaceristul o conduce. Miliardarul a ales o vilă mai ieftină decât a altor bogați ai lumii, dacă e să luăm exemplul Simonei Halep care și-a vândut vila de la Snagov cu 4,5 milioane de euro sau Gigi Becali care a cumpărat Paltul, cu mulți ani în urmă, cu 7 milioane de euro .
Are bodyguarzi din Legiunea Străină
Potrivit informațiilor oferite de Cancan, în fața casei sale s-ar afla și câțiva boduguarzi adevărați, iar unii dintre aceștia ar fi făcut parte din celebra Legiune Străină. De asemenea, sursele spun că indiferent unde circulă, cel mai bogat român este însoțit de alți șase bodyguarzi.
Cine e Daniel Dineș
Co-fondatorul companiei de software UiPath, Daniel Dineș, este originar din Bacău, orașul Onești. În anul 2019 acesta a fost primul miliarda români care a avut curajul să investească în afaceri cu roboți software. Pentru că totul i-a mers din plin, în acest moment se află pe locul 1456 în topul bogaților lumii. UiPath a luat ființă în anul 2005 într-un apartament din București, iar acum are sediul central la New York, unde s-a listat la Bursă. În anul 2023, compania a avut venituri de 9,5 miliarde de dolari și o creștere de 34%.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook