Simona Ionescu / Redactor Șef

Minerva a avut dreptate în previziunile făcute pentru 4 februarie. Unde s-au produs incendii, inundații și proteste

Minerva a avut dreptate în previziunile făcute pentru 4 februarie. Unde s-au produs incendii, inundații și proteste
Astrologul Minerva citește în stele și ne spune ce se va întâmpla. Ea a prevăzut și pandemia. Pentru data de 4 februarie a prezis unele lucruri care s-au dovedit a fi adevărate.

Minerva a avut dreptate în previziunile făcute pentru 4 februarie. Astrologul a prezis că o dată cu încălzirea temporară a vremii sunt posibile indundații. De asemenea, a menționat posibilitatea unor incendii.

„Chiron în tranzit în dizarmonie cu Pluto. Se redeschid răni sociale cu iz de răzmeriță. Conjuncția Soare – Jupiter în dizarmonie cu Luna natală. S-ar putea să mai auzim de alte incendii soldate cu decese. Posibile inundații odată cu încălzirea temporară a vremii”, a spus Minerva, pentru data de 4 februarie.

Incendiile prezise de Minerva

Locomotiva unui tren marfar care circula către Timişoara Nord de la Constanţa a luat foc. Incendiul a pornit în judeţul Caraş-Severin, iar circulația feroviară a fost întreruptă. Un alt incendiu a izbucnit în Miercurea Ciuc. În casa care a luat foc se aflau doi bărbați, dintre care unul a fost găsit carbonizat. Celălalt bărbat a fost evacuat, fiind grav rănit.

Și în Ucraina a avut loc un incendiu. Un spital în care erau tratați bolnavi de COVID-19 din Zaporizhzhya a izbucnit în flăcări. Tragedia a lăsat patru persoane fără viață, dintre care un medic și trei pacienți care erau internați la terapie intensivă.

Încă o tragedie a avut loc într-o secție ATI a unui spital. Un incendiu a izbucnit joi la un spital din Ungaria, unde erau tratați bolnavi de COVID-19, scrie cancan.ro.

Sunt doar câteva astfel de evenimnte petrecute în această zi.

Inundațiile din 4 februarie

Minerva a avut dreptate în previziunile făcute. În Maramureș și Satu Mare s-a emis un cod portocaliu de inundații, timp de două zile: „În intervalul 04.02.2021 ora 09:00 – 05.02.2021 ora 09:00 pe râurile din bazinele  hidrografice: Iza, Tur – bazin superior  şi Lăpuş – bazin superior şi afluenţii aferenţi bazinului mijlociu şi inferior (judeţele: Maramureş şi Satu Mare)”, se precizează într-un comunicat al Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA).

Pericol de inundații este și în Franța, au alertat, azi, specialiștii. Zona din apropierea Senei, din Paris, se află sub cod galben, riscul de inundații crescând rapid. Cu toate acestea, hidrologii anunță că în zona respectivă nu există pericol de daune semnificative. Circulaţia fluvială a fost interzisă, pe mai multe tronsoane, de ieri. Motivul fiind imposibilitatea ambarcaţiunilor să mai treacă pe sub poduri.

Accesul către Insula Lebedelor, din zona Turnului Eiffel, a fost restricţionat. De asemenea, primăria a închis mai multe străzi din imediata apropiere a apei. 

Zona care se află în cel mai mare pericol este la sud de Bordeaux, unde zeci de localităţi au fost acoperite de apă. Locuitorii de acolo au fost evacuaţi. În sud-vestul Franței sunt 17 zone sub cod portocaliu de inundații, iar una se află sub cod roșu.

Protestele din India și Grecia

În India, fermierii s-au revoltat împotriva noilor legi agricole controversate. Motiv pentru care poliția a intervenit la Delhi. 

În Grecia au avut loc proteste în mai multe orașe: la Atena și Salonic. Studenții vor să denunțe închiderea unităților de învățământ, precum și un proiect de lege privind educația care ar permite prezența poliției în campusurile universitare. Pentru zilele următoare se plănuiesc alte proteste cu privire la această problemă, în mai multe orașe.

În România, au fost proteste ale CNS Cartel Alfa. Principalele revendicări ale sindicaliştilor sunt pensiile echitabile, un salariu minim decent, servicii publice de calitate, deblocarea negocierii colective, taxarea justă şi aplicarea corectă a legislaţiei, conform unui comunicat, citat de capital.ro.

Horoscop Minerva – 4 februarie. Posibile incendii, posibile inundații, posibile răzmerițe

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre