Simona Ionescu / Redactor Șef

Mioara Roman a împlinit 83 de ani. Oana i-a făcut cea mai frumoasă zi. Cum arată acum fosta soție a lui Petre Roman

Mioara Roman a împlinit 83 de ani. Oana i-a făcut cea mai frumoasă zi. Cum arată acum fosta soție a lui Petre Roman
Zi specială pentru Oana și Mioara Roman, care a împlinit astăzi 83 de ani. Oana i-a făcut o surpriză care a bucurat-o enorm.

Oana Roman le-a arătat și prietenilor din online cum și-a serbat mama, iar fanii au apreciat-o pentru tot efortul pe care îl depune pentru ca Mioara să fie fericită.

Dumnezeu o iubește pe Mioara Roman! Mama Oanei a împlinit 83 de ani, iar Oana a sărbătorit-o la centrul de îngrijire unde este internată. Vedeta, alături de cei de la azil i-au făcut o zi frumoasă, iar Oana a bucurat-o cu un tort delicios.

Mioara este foarte bine îngrijită, dar are și un prieten foarte bun care o face să uite de toate necazurile. E vorba de cătelușa Laika, „calmă, blândă și iubitoare”, pe care Mioara o iubește foarte mult și care simte câtă nevoie are fosta soție a lui Petre Roman de dragoste și afecțiune. De altfel, cățelușa este o terapie extraordinară nu doar pentru Mioara, ci pentru toți cei internați în acest loc.

„La mulți ani, mama mea!”

„La mulți ani, mama. Azi o serbăm. I-am adus tort și am machiat-o. A fost și la coafor și la manichiură, aici la centru unde stă ea”, a postat Oana pe rețeaua de socializare. Mioara Roman s-a îmbrăcat elegant, însă pe fața ei se citea tristețe și resemnare. Mioara a stat la masă alături de ceilalți rezidenți ai centrului de îngrijire, i s-a cântat „Mulți ani trăiască” și toată lumea a felicitat-o.

Oana a scăpat de coronavirus

Din păcate, Mioara și Oana Roman nu s-au putut întâlni de Învierea Domnului, pentru că vedeta s-a îmbolnăvit de coronavirus și a fost obligată să stea pentru câteva zile izolată. Din fericire, ea a fost ajutată de prieteni, care i-au trimis mâncare și cozonac, iar Isa a dovedit că e bucătăreasă desăvârșită, reușind să facă cele mai frumoase ouă de Paște.

La fel de repede s-a mobilizat și Marius Elisei, care a mers cu micuța la Înviere, ba chiar a dormit și în fosta lui casă, pentru ca Oana și Isa să nu se simtă singure.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre