Simona Ionescu / Redactor Șef

Mioara Roman intră în operație. Situația a devenit din ce în ce mai complicată

Mioara Roman intră în operație. Situația a devenit din ce în ce mai complicată
Oana Roman a început săptămâna cum nu se poate mai prost. Deși a sperat că starea de sănătatea a mamei sale se va îmbunătăți, din nefericire nu s-a întâmplat, iar Mioara Roman va suferi o operație.

Cu puțin timp în urmă, Oana Roman și-a anunțat fanii despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman nu e bine și va intra în operație.

„Am lăsat-o pe Isa la școală și mă duc la spital. Mama va suferi azi o intervenție laparoscopică. Ne temem de cum va suporta anestezia, dar din păcate nu există altă variantă. Să ne rugăm pentru ea. Doamne ajută”, este mesajul pe care Oana l-a postat pe contul de socializare.

„Eu sunt atât de singură în această luptă de a o ține în viață”

Mioara Roman a fost internată în spital cu câteva zile în urmă, atunci când Oana i-a rugat pe toți fanii să înalțe rugăciuni către Divinitate, în ajutorul mamei sale.

Mioara Roman e din ce în ce mai rău. Va intra în operație…

„Dragii mei, mă duc să o iau pe Iza de la prietenii noștri unde a stat în vizită peste weekend, am fost azi la mama și vă spun doar că are nevoie de rugăciuni, multe, are nevoie de rugăciuni de vindecare. Până la urmă lucrurile se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu, dar în momentul ăsta e nevoie de rugăciune pentru ea, ca să știți.

„Eu sunt atât de singură în această luptă de a o ține în viață”

Știu că voi faceți mereu asta pentru mine, știu că de câte ori vorbesc cu voi vă rugați pentru mine și cum eu sunt atât de singură în această luptă de a o ține în viață cât mai bine, știu că vă am și pe voi alături și vă mulțumesc.”, a postat Oana Roman pe contul său de socializare. Mai mult, vedeta a mărturisit că în ultimele zile nimeni din familie nu s-a interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre