Simona Ionescu / Redactor Șef

Mirabela Dauer, despre prietenii falși. „Au uitat că eu sunt femeia Vasile. Racul înaintaș…”

Mirabela Dauer, despre prietenii falși. „Au uitat că eu sunt femeia Vasile. Racul înaintaș…”
Iubită de întreaga lume pentru vocea ei senzațională, Mirabela Dauer nu a avut o viață ușoară. Iar mulți dintre prieteni s-au dovedit a fi falși. A înțeles asta cel mai bine când a intrat în spital.

Indiferent câte palme a primit de la viață, Mirabela Dauer a rămas aceeași femeie puternică, pe care nimic nu a putut să o doboare. A rămas însă cu gustul amar al prieteniilor false.

„Am un atu: mă iubește Dumnezeu maxim”

În 50 de ani de carieră, Mirabela Dauer spune că mama a venit la spectacol doar de două ori. A vrut să devină gimnastă, dar viața i-a dat ceva și mai bun, muzica și a fost de atâtea ori în turneu în America, că „s-a plictisit lumea de noi”.

E adevărat, după o viață de muncă, Mira are tot ce-și dorește, dar nu înțelege un singur lucru: de ce există doar foarte puțini prieteni adevărați.

„Băi, dar în jurul tău nu erau oameni. Ba da, și?”

„În anii 90, eu nu aveam o felie de pâine. Și mi s-a pus o întrebare: Băi, dar în jurul tău nu erau oameni? Ba da, și? Ca și acum șase ani când m-am îmbolnăvit, tot așa au fugit.

Au crezut că nu mai ies. Ei au uitat că eu sunt femeia Vasile. Și mai am un atu: mă iubește Dumnezeu maxim. Când mă duc acolo, El face așa și mă ridică”, a povestit artista într-un podcast.

„Meseria mea este singura motivație de a trăi”

Deși în anii 90 artista spune că au fost „îngropați” toți cei din generația ei, a „dinozarurilor”, a reușit să rămână în sufletul oamenilor.

„Dar eu am ieșit pe geam, am intrat pe gaura cheii, am ieșit și de acolo. M-am zbătut, pentru că eu fac această meserie din dragoste. Da, este și sursa mea de venit, pentru că nu știu să fac altceva.

N-am alte aptitudini, nu știu să fac nimic altceva, e singura motivație a mea de a trăi. (…) Eu sunt racul înaintaș, așa îmi spunea George Țârnea. (…) Acum însă, la orice spectacol m-aș duce, e bătălie”, i-a mărturisit vedeta lui Cătălin Oprișan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri