Simona Ionescu / Redactor Șef

Tragedie în familia artistei Madonna: „Va fi profund regretată de familie și prieteni”

Tragedie în familia artistei Madonna: „Va fi profund regretată de familie și prieteni”
Madonna trece printr-un moment greu după ce în familia ei a avut loc o tragedie. Artista a pierdut două mame, astfel că nu îi este deloc ușor.

Madonna trece prin momente grele, după ce mama ei vitregă a murit la 81 de ani, după o lungă bătălie cu cancerul. Joan Ciccone s-a căsătorit cu tatăl Madonnei, Silvio Tony Ciccone, în aprilie 1966 și a preluat responsabilitatea celor șase copii ai acestuia — Anthony, Martin, Madonna, Paula, Christopher și Melanie Ciccone — toți fiind copiii pe care i-a avut cu prima sa soție, care se numea tot Madonna.

Madonna Sr. a murit de cancer la sân în 1963, când cântăreața avea doar 5 ani. Într-o postare de Ziua Mamei din acest an, cântăreața „Like a Prayer” și-a amintit de pierderea mamei sale naturale, spunând că „a văzut-o pur și simplu cum se dezintegrează în mod misterios”. 

Madonna, relație complicată cu mama vitregă

„Apoi a dispărut și nu a existat nicio explicație, în afară de faptul că a adormit, ceea ce explică relația mea tumultoasă cu somnul”, a mai precizat cântăreața. 

Mama vitregă a Madonnei s-a căsătorit cu tatăl acesteia în 1966
Foto: PageSix

În contrast, Madonna nu a avut  o relație apropiată cu mama ei vitregă. Într-un interviu din 2002 cu Larry King, ea a descris relația sa „dificilă” cu mama vitregă, recunoscând că „nu a acceptat-o” pe Joan când era mică.

Și-a acceptat cu greu mama vitregă

Artista a mai susținut că „uneori a suferit” în timpul „momentelor de haos” din copilăria ei.

„Mama mea a murit când eram mică și asta a fost dificil pentru mine o vreme”, a explicat ea.

Madonna și-a acceptat cu greu mama vitregă, pe Joan Ciccone
Foto: PageSix

„Privind în retrospectivă, cred că a fost foarte greu pentru ea (n.r. Joan). Ea încerca… Sunt foarte apropiată de tatăl meu și nu voiam să accept schimbarea în viața mea”. 

Mama vitregă a murit în urma unui „cancer foarte agresiv”

Joan Ciccone a murit marți după „o scurtă luptă cu un cancer foarte agresiv”, conform unui necrolog online.

„Ea va fi teribil de plânsă de familia și prietenii ei, ale căror vieți le-a îmbogățit cu entuziasmul, bucuria și dragostea ei”, se arată în necrolog.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri