Simona Ionescu / Redactor Șef

Mirabela Dauer, lecție pentru „stilistele” care au jignit-o. Le-a spus-o verde-n față: „m-am îmbrăcat spectaculos, țațelor!”

Mirabela Dauer, lecție pentru „stilistele” care au jignit-o. Le-a spus-o verde-n față:  „m-am îmbrăcat spectaculos, țațelor!”
Mirabela Dauer este una din cele mai iubite artiste, care a încântat generații de români. Melodiile ei sunt și acum fredonate de mulți, iar la concertele în care apare știe cum să ridice sala în picioare.

Zilele acestea, celebra cântăreață a ajuns să fie nevoită să ofere o lecție de stil pentru toate femeile. Mirabela Dauer le-a spus-o verde în față că sunt needucate. Asta după ce s-a trezit aspru criticată, pe internet de „specialiste” în modă și stil, cum că ar fi fost îmbrăcată prost la concert. „Stilistele” comentatoare au fost „șocate” de ținuta artistei și i-au reproșat că nu s-a echipat corespunzător vârstei sale. Ar merita amintit numai că Cher, de exemplu, este cu un an mai  mare decât Mirabela.

Mirabela Dauer, lecție dură de stil

Mirabela Dauer a devenit subiectul unei controverse puternice după cel mai recent concert. Ea a urcat pe scenă alături de Fuego, cu ocazia concertului său aniversar, purtând o rochie de catifea fluidă care îi lăsa umerii goi. De aici o întreagă tevatură, cum că ținuta nu ar fi fost potrivită.


De-a lungul carierei sale, celebra interpretă acum în vârstă de 76 de ani, a îmbrățișat deseori un stil vestimentar provocator. Pe de altă parte ea a apelat întotdeauna la stiliști pentru a-i concepe ținutele de scenă. Prin urmare s-a simțit îndreptățită să reacționeze public în fața criticilor. Mirabela Dauer s-a filmat înaintea concertului din Republica Moldova, ca să își transmită mesajul.

„Stilistelor care mi-ați scris acolo: în ce hal te-ai îmbrăcat! Stilistelor, sub o rochie elegantă, din catifea, se pune întotdeauna o jupă! Dar, dacă voi nu ați știut de acolo de unde sunteți voi, de la coada calului, vă spun eu. Se pune întotdeauna o jupă. Deci, m-am îmbrăcat spectaculos, țațelor!”, a spus Mirabela Dauer în clipul postat pe Facebook.

Replici dure și jignitoare la adresa unei mari artiste

Din păcate, intervenția artistei a dovedit cât de fără respect se pot comporta oamenii în mediul online. Replicile cu care s-a ales au fost dintre cele mai dure. Internauții au făcut-o în fel și chip, acuzând-o inclusiv că este arogantă. „Nu mai ești de rochii cu spatele gol, adică cocoașa goală”, i-a scris cineva. „Chiar arătați oribil Doamnă, fără supărare, dvs nu mai aveți 30 de ani… rochie fără bretele pentru o mamaie…. nu mai merge. Nu vă mai îmbrăcați spectaculos…demența a început să-și facă apariția”, a fost o altă replică.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre