Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce i se spune Mirabelei Dauer tancul sovietic. Artista mărturisește și care e cea mai mare greșeală a vieții

De ce i se spune Mirabelei Dauer tancul sovietic. Artista mărturisește și care e cea mai mare greșeală a vieții
Mirabela Dauer, una dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii ușoare românești, a făcut destăinuiri de suflet. Cântăreața a vorbit despre marea greșeală a vieții, dar și despre cel mai greu moment.

Celebrei Mirabela Dauer i se spune tancul sovietic. Viața artistei poate fi considerată un roman. A trecut prin clipe grele, dar nu s-a plâns niciodată. A fost tare, ca un tanc sovietic – cum se spune. În suflet a rămas însă un moment, pe care îl consideră cea mai mare greșeală a vieții.

„Eu am fost tancul sovietic, femeia Vasile”

„Eu sunt o persoană optimistă. Eu nu știu de unde mai pot. Mie mi se spune tancul sovietic. Din ce înaintez în vârstă, am devenit însă foarte plângăcioasă. Dar o să treacă. Dacă cineva vrea să-mi scrie viața, este cel mai bun best seller din lume. Și atunci când am fost căsătorită, am fost tot singură.

Eu am fost tancul sovietic, femeia Vasile. (…) Am muncit foarte mult și nu am avut măști. Se spune că atunci când ieși pe scenă trebuie să ai o mască. Eu n-am avut așa ceva. Am rupt din mine și am ieșit acea Mirabela pe care vrea să o vadă publicul”, a povestit vedeta pentru Antena Stars.

„Poate că ăsta a fost cel mai greu moment din viață”

Niciodată n-a arătat nimănui cât a suferit, nici măcar atunci când i-a murit tatăl și a fost obligată să meargă la spectacol. Dar nu va fi uita niciodată reacția publicului…

„Țin minte că atunci când a murit tăticul meu, a trebuit să am două spectacole la Sala Polivalentă la Ploiești, cu ansamblul UTC-ului unde eram eu angajată.

Cântam cu Savoy-ul. M-am dus unde era tata depus și am plecat la spectacol, îmbrăcată în negru. N-am avut ce să fac. De obicei, mai faci un bis, dar a fost atât de înțelegător publicul, s-a ridicat în picioare și m-a aclamat. Am reușit, cu greu să cânt două piese și au stat și m-au aplaudat preț de 10-15 minute în picioare. Poate că ăsta a fost cel mai greu moment al meu…”, s-a destăinuit vedeta.

„O viață am muncit la această casă”

Deși toată lumea îi laudă casa cu flori, Mira susține că nu iubește locuința unde stă acum. Casa care va rămâne mereu în sufletul său a fost o locuință micuță, ca o căsuță a unei povești, care era pe strada Toamnei”.

„Am mai avut o singură casă. A fost casa sufletului meu, iar la asta am muncit de-o viață. Era în strada Toamnei, mult mai mică.

Eu nu am vrut neapărat această casă, pe mine o casă mare nu mă reprezintă. Aia a fost casa mea minunată, mică, toată lumea când venea la mine spunea că e căsuța păpușii. (…) Greșeala vieții mele a fost că am schimbat acea casă. (…) Casa asta mare nu o iubesc deloc, eu nu sunt snoabă. (…) M-am gândit că de asta m-am și îmbolnăvit. Am suferit mult după acea casă. N-am suferit din prima, că doar eu am fost de acord. Ulterior, mi-am dat seama că am alergat după o himeră”.

„Eu mă hrănesc cu singurătatea”

În timp ce alte femei se plâng că sunt singure și nu suportă, Mirabela Dauer spune că e fericită și se hrănește cu singurătatea.

„M-am obișnuit cu singurătatea și pe mine mă hrănește. Eu sunt un om fericit când sunt singur. Dar e bine și când îmi mai dă cineva un telefon să mă întrebe ce fac”, a mai spus celebra cântăreață.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre