Simona Ionescu / Redactor Șef

Miracolul s a produs! Oana Zăvoranu chiar place pe cineva și o spune tot pe șleau

Miracolul s a produs! Oana Zăvoranu chiar place pe cineva și o spune tot pe șleau
Dornică să le satisfacă curiozitățile urmăritorilor, Oana Zăvoranu a făcut o sesiune specială pe Instagram în care le raspunde fanilor la întrebările pe care aceștia le au. Surpriza a venit în momentul în care urmăritorii acesteia au întrebat-o ce părere are despre câteva celebrități din România.

Oana Zăvoranu postează des pe rețelele sociale și e din ce în ce mai activă în ultima vreme. Aceasta încearcă să răspundă la cât mai multe întrebări din partea fanilor, chiar și la cele personale. “Querida” este deja celebră pentru franchețea cu care își expune părerile în public. Aceasta este renumită de asemenea pentru temperamentul dificil și vulcanic, mai ales atunci când ceva nu îi place și profită de orice ocazie să corecteze orice fel comportament de acest fel. Uneori pare mahalagioaică, dar nu-i pasă.

Deși extrem de acidă, Oana se pare că apreciază totuși oamenii care dau dovadă de talent și experiență. Întrebată de unul dintre internauți ce părere are despre Teo Trandafir, aceasta nu ezita să-și exprime admirația, după cum scrie chiar ea: “Este o tipă foarte inteligentă și un om de televiziune cu adevărat șmecher. Teo face parte din greii televiziunii și pe segmentul și genul ei de emisiune e cea mai bună. În plus mi-e tare simpatică ca om, dincolo ca tv pentru că ne cunoaștem bine”, i-a răspuns bruneta fanului care a pus întrebarea. 

Despre Mircea Badea: “N-are toată țigla pe casă” 

Următoarea întrebare la care a răspuns Oana Zavoranu cu sinceritate a fost cea despre Mircea Badea. Întrebată ce părere are despre vedeta de televiziune, Oana nu a ezitat să spună :”Restul…Balaceanca. N-are nici ăsta toată țigla pe casă”, însă a ținut să recunoască și că pe acesta “îl duce capul” semn că actrița îl stimează totuși pe celebrul om de televiziune.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre