Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Badea e OK, dar avionul în care a ajuns, nu prea

Mircea Badea e OK, dar avionul în care a ajuns, nu prea
Mircea Badea și-a dus familia în vacanță în Grecia. Au ales un resort din Creta, ideal pentru familii cu copii, după cum apreciază partenera sa, Carmen Brumă.

Mircea Badea a făcut un adevărat tur de forță în costum de baie, spre a-și etala corpul lucrat atent la sală. „Regele napolitanelor” după cum s-a autoproclamat a locuit în ultimele zile într-un resort de lux din Creta, cu lift panoramic interior și priveliști spectaculoase.

Mircea Badea se compară cu Ibrahimovic

Partenera sa Carmen povestea că i-ar fi plăcut ca dimensiunea camerelor să fie mai mare, însă serviciile all inclusive și faptul că în resort exista o tavernă, au făcut toți banii. Cele două vedete au călătorit într-un grup din care mai făceau parte și prieteni ai lor cu afaceri în turism.

Vedeta Antenelor și-a etalat intens corpul lucrat la sală

Mircea Badea la bustul gol, a fost intens imortalizat la piscină și pe terasă, cu un cocktail în mână, motiv numai bun să își expună pectoralii și pătrățelele abdominale. În ultima ipostază a făcut un colaj cu o poză de la plajă a lui Zlatan Ibrahimovici, cu mesajul „Ai, n-ai mingea, dai la poartă!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mircea badea (@mirceabadeareal)

Într-o altă imagine, distribuită la Insta Story a titrat „Aspru dar sever”, în timp ce a fost surprins în șortul de baie roz arătând cu mâna  ferm.

Avionul cu care a revenit în țară Mircea Badea, ceva de speriat

După vacanța în Creta, familia a revenit, ieri, spre București. Avionul în care s-au urcat, pesemne o cursă charter, nu a fost însă cea mai plăcută experiență, după cum a dezvăluit Mircea Badea, care a preluat un video realizat de un prieten al familiei care a călătorit împreună cu ei. Badea și acesta au avut locuri pe primul rând al aeronavei, numai bine ca să observe toate „defectele”.

În clip se vede cum o bucată de cheder se desprinde, și chiar e împinsă la locul ei de cel care a filmat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mircea badea (@mirceabadeareal)

Separat, Carmen Brumă a punctat mai multe aspecte ale vacanței pe contul ei de Instagram, dezvăluind că resortul a avut multe piscine, inclusiv unele cu apă sărată, și că intrarea în mare era acceptabilă, fără pietre, nu foarte departe de ieșirea din resort.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre