Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Badea, prezentatorul cu suflet mare. Le face culoar muștelor ca să iasă din casă

Mircea Badea, prezentatorul cu suflet mare. Le face culoar muștelor ca să iasă din casă
Realizatorul emisiunii "În Gura Presei", Mircea Badea a spus recent lucruri pe care nimeni nu le-ar fi bănuit despre el.

Iubitul lui Carmen Brumă are o latură de care nimeni nu a știut până acum. Cum se comportă Mircea Badea cu animalele și insectele.

Mircea Badea, prezentatorul cu suflet mare. Le face culoar muștelor ca să iasă din casă

În emisiunea „Punctul de întâlnire” cu Radu Tudor, simpaticul prezentator Mircea Badea a făcut dezvăluiri care au stârnit râsul în platou, dar și în casele telespectatorilor. Mircea Radu spune că are o legătură strânsă cu insectele și niciodată nu ar putea să omoare o muscă sau vreun gândac. Așa că preferă să alerge după ele și să le roage să iasă din casă.

„Sunt prietenul insectelor și al animalelor mici”

„Sunt milos rău! Crede-mă, eu fugăresc o muscă să o dau afară din casă, de mai intră zece. Pe cuvânt! Îi sting lumina într-o parte, i-o aprind în cealaltă. Adică, îi fac un culoar. Nu există! Îi conving: hai, te roagă tata. Nu, nu pot! Și asta cu musca… Cum să omor musca?

La fel și când văd gândaci din ăștia, nu mai știu să le zic acum, probabil că și ei vor fi de mâncare în curând, dar eu n-am cum să fac așa ceva. Eu devin vegetarian în secunda doi, dacă aș putea să rezolv ceva. Dă-mi niște mere cu niște ștevie, e ok!. (…) Îl iau frumos cu șervețelul. Îl prind, îl iau, cu atenție să nu-l strivesc, deschid geamul și îl dau afară. Sunt prietenul insectelor și al animalelor mici”, a recunoscut prezentatorul.

„Îmi fac foarte mult rău”

Din nefericire, dragostea lui nu se răsfrânge și asupra pisicilor pe care spune că nu le suportă, pentru că este alergic, așa că nu vrea să aibă vreo blănoasă prin preajmă. „Cu pisicile nu, că nu am cum să fiu prieten cu pisicile pentru că sunt mega alergic la pisici. Pisicile îmi fac foarte mult rău. Eu nu le fac lor, dar trebuie să stau departe de ele”, s-a destăinuit Mircea Badea.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre