Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Badea, în război cu Andreea Esca. L-a luat la mișto pe soțul vedetei de la Pro Tv

Mircea Badea, în război cu Andreea Esca. L-a luat la mișto pe soțul vedetei de la Pro Tv
Mircea Badea și-o caută cu lumânarea. După ce a văzut o fotografie cu Andreea Esca și soțul său de la nunta fiicei lui Mircea Geoană, a început să arunce cu vorbe grele.

Mircea Badea își face singur probleme. Când a văzut ce fac Andreea Esca cu soțul la Veneția, a început să comenteze.

Mircea Badea

„Îl mai caută polis pe prinț Pol? Că uite-l aici, cu Esca, la Veneția..”, a fost comentariul lui Mircea Badea la o fotografie cu cei doi. Fotografia a fost postată de prezentatoarea de la ProTv cu ceva timp în urmă și a fost realizată la nunta fiicei lui Mircea Geoană. Când a avut loc și o petrecere cu măști. Cu siguranță, prezentatoare n-o să-i cadă prea bine când va citi comentariul colegului de la Antenă… Cu atât mai mult cu cât atacul a venit într-o zi însemnată pentru ea.

Ce a spus Mircea Badea când a văzut această poză…

Andreea Esca, zi de naștere în costum de baie

Astăzi, 29 august, una dintre cele mai iubite prezentatoare ale României își serbează ziua de naștere și a postat câteva fotografii într-un costum de baie roșu ca focul care i-a scos în evidență trupul bine lucrat. Andreea ține în mână un colac de salvare sub forma literei A și se bucură ca un copil la piscină.

„Încă un an în superbul „parc de distracții”, care se numește… VIAȚĂ! Le mulțumesc celor care își iau bilet lângă mine, ca să ne bucurăm împreună de spectacol!”, a fost mesajul Andreei Esca transmis pe contul de socializare.

Andreea Esca, aniversare la piscină

Mesaje de la vedete

Vedetele au sărit imediat cu zeci de felicitări. Alina Ieremia i-a urat vedetei „La mulți ani magici” și imediat a venit și urarea actriței Doinița Oancea: „La mulți ani fericiți și împliniți”. „La mulți ani, Bucurie”, a fost și mesajul „mamei” Găștii Zurli, Mirela Retegan.

Au fost alături de Andreea în cea mai frumoasă zi de naștere și Cătălin Măruță, Corina Dănilă, Antonia și Dana Rogoz, precum și mulți fani care i-au transmis cele mai frumoase urări. Anul trecut când a împlinit 50 de ani, Esca și-a sărbătorit ziua de naștere în Turcia și a avut invitați nu mai puțin de 70 de persoane.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre