Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Badea și Carmen Brumă, puși în dificultate de proiectul școlar al copilului. „Și acum ce fac? Chem o firmă de mutat?”

Mircea Badea și Carmen Brumă, puși în dificultate de proiectul școlar al copilului. „Și acum ce fac? Chem o firmă de mutat?”
Carmen Brumă are o familie care sare imediat în ajutor mai ales când vine vorba ca dorințele copilului să fie îndeplinite.

Într-un video postat pe contul său de socializare, Carmen Brumă le-a povestit internauților un moment amuzant legat de proiectul de la clasa zero a micuțului ei.

Mircea Badea și Carmen Brumă, puși în dificultate de proiectul școlar al copilului. „Și acum ce fac? Chem o firmă de mutat?”

Un proiect de-al băiatului lui Carmen Brumă și Mircea Badea a dat toată familia peste cap. Acesta trebuia predat vineri, iar părinții, pentru că nu aveau timp să se ocupe de acesta, întrucât se mutau, i-au rugat pe bunici să facă tot ce le stă în putință să iasă bine. Aceștia s-au conformat, proiectul a fost gata așa cum scrie la carte, dar a existat o problemă: a fost dus la școală cu mult efort.

„Și pentru că familia era cu mutatul și cutiile, am spus bunicilor, ocupați-vă voi de treaba asta”

„Astăzi se împlinesc 100 de ani de când a început fi-miu școala. și am fost anunțați că acest moment va fi marcat, în sensul că fiecare copil trebuie să aducă la școală un proiect pe care trebuie să-l fac cu familia. Și pentru că familia era cu mutatul și cutiile, am spus bunicilor, ocupați-vă voi de treaba asta.

Am fixat un punct de lucru încasa bunicilor, iar copilul se ducea în fiecare week-end și lucrau. Mie îmi trimiteau poze și am mai văzut proiectul în diferite etape, dar de fiecare dată aveau altă idee. Iar fi-miu spunea să punem să vacanța de iarnă, să facem și asta…

Suntem anunțați că astăzi trebuie să ducem proiectul. Mă sună unul dintre bunici și zice că nu încape proiectul în lift. Și nu știm cu ce mașină să-l transportăm pentru că s-ar putea să nu încapă nici pe bancheta din spate și nici în portbagaj.

„A coborât megastarul proiectul pe scări”

Nu pot să chem firma de mutări să ia proiectul lui fi-miu. Așa că a coborât megastarul proiectul pe scări, l-au băgat în mașină, bunicii s-au trezit dimineață și au venit cu mașina până în fața școlii. Eu am venit cu copilul l-am lăsat în clasă, apoi pentru că nu putea fi transportat singur, eu împreună cu un bunic am dus proiectul în clasă. Proiect pentru clasa zero… Sper ca la următorul proiect să nu avem nevoie de o macara”, a povestit, zâmbind, Carmen.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre