Simona Ionescu / Redactor Șef

Mireasă la 19 ani. Fata unei vedete tv e în culmea fericirii: vine o fetiță sau un băiat? Foto

Mireasă la 19 ani. Fata unei vedete tv e în culmea fericirii: vine o fetiță sau un băiat? Foto
La doar 19 ani, fiica Raluca Moianu a făcut pasul cel mare. Mara și fosta prezentatoare au întors privirile la cununia civilă a fiicei. Fosta prezentatoare mai are însă un motiv și mai mare de bucurie.

Raluca Moianu e în culmea fericirii. Fetița ei, pe care o adoră, a făcut cununia civilă cu alesul inimii. Dar prezentatoarea mai are un motiv de bucurie: va deveni bunică de fetiță sau de băiat.

Ce ținută a ales mireasa pentru marele eveniment

28 septembrie a fost o zi pe care Raluca Moianu nu o va uita niciodată. Mara, fata ei, a spus cel mai frumos da din viață și a devenit soția avocatului Virgil Boglea. Pentru cel mai frumos eveniment din viața ei, mireasa a strălucit.

Tânăra a ales o rochiță scurtă, ivoire, din dantelă, asortată cu pantofi în aceeași nuanță, iar părul l-a lăsat să cadă pe umeri, în valuri. La fel de elegant a fost și ginerele, care a optat pentru un costum în nuanțe maro, cu eșarfă la gât.

„Ea e totul pentru mine”

Raluca Moianu și-a măritat fata. Sursă foto: Instagram

Nici soacra mică n-a fost mai prejos, pentru că Raluca Moianu a îmbrăcat o rochie albastră, cu mâneci de dantelă și o floare de aceeași culoare, care i-a scos în evidență trăsăturile. La evenimentul discret au participat familiile celor doi miri și cei mai apropiați prieteni.

„Ea e totul pentru mine. My Precious. Să fiţi fericiţi! Să vă iubiţi mereu!”, a scris, pe Facebook, Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!”.

Cine este ginerele Ralucăi Moianu

Bărbatul la brațul căruia va merge de acum încolo fiica Ralucăi Moianu, Virgil Boglea, este avocat și a intrat în Baroul București din anul 2015. Mara îi calcă pe urme soțului, fiind studentă la Facultatea de Drept din București.

Anul trecut, Raluca s-a mândrit și cu faptul că fiica sa s-a angajat cu jumătate de normă la un notariat. Visul ei cel mare este însă să devină magistrat.

 „Mara își dorește să ajungă magistrat, dar eu vreau să ajungă notar mai degrabă, pentru a avea o viață mai liniștită. Ce își dorește ea este multă bătaie de cap, procese peste procese și tot așa”, a mărturisit vedeta pentru o publicație.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri