Simona Ionescu / Redactor Șef

Mirela Vaida a făcut nunta de cristal și s-a mutat în pădure. „Eram sălbatică și tot așa am rămas”

Mirela Vaida a făcut nunta de cristal și s-a mutat în pădure. „Eram sălbatică și tot așa am rămas”
Iubită de toată România, Mirela Vaida recunoaște că nu ar fi putut face nimic fără soțul său, care îi este „umbră” și cel mai important „sprijin”. Cei doi au făcut pe 19 septembrie 2024 nunta de cristal.

De 15 ani nevastă, Mirela Vaida și-a păstrat vioiciunea și dragostea de viață. Mamă de trei copii, artistă și prezentatoarea, blonda spune că nu ar fi nimic din toate acestea dacă nu ar fi avut cel mai mare sprijin: soțul său. Cei doi făcut pe 19 septembrie 2024 nunta de cristal.

„Pentru a putea să avem o relație, a trebuit să ne mutăm împreună”

Când l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, exista un singur impediment. Ea locuia în Moldova, el era un ardelean convins. Dar dragoste a fost atât de mare încât bărbatul și-a luat tot și s-a mutat cu femei vieții sale.

„La începuturile noastre nu am avut date-uri. Ca să putem fi împreună, a trebuit să ne mutăm amândoi. Și a venit bărbatul la nevastă. Cât de drag i-a fost lui Ardealul, l-a lăsat pentru o moldoveancă.

„El e umbra mea”

Mirela Vaida, 15 ani de căsnicie și trei copii frumoși

A zis, mă rup de acolo ca să fiu cu tine. Eu eram mai sălbatică, lucrurile nu s-au schimbat mult, doar am mai îmbătrânit. S-a mutat cu tot cu servici. După patru ani de testare, următorii au venit bonus.

Avem 15 ani de căsnicie aniversați ieri, pe 19 septembrie. El e umbra mea, nu aș putea să fac asta singură, dacă nu aș avea acasă un sprijin și el este acesta”, a mărturisit Mirela Vaida la Observator Antena 1.

„Ne-am mutat în pădure”

Chiar dacă e plină mereu de energie, prezentatoarea recunoaște că are momente în care obosește, dar o încarcă familia și casa. „La mine ajută felul în care ne-am construit viața, în mijlocul pădurii unde ne-am mutat.

Ceea ce înseamnă 35 de minute de București, în zilele bune. Acolo las în urmă tot, nu prea avem semnal, ne scriem pe whatsup. Și când ajungi acolo, închizi poarta, dai drumul la câini, rămâi cu copiii tăi. Pentru că trebuie să ști să spui stop la un moment dat”, a recunoscut vedeta.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri