Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce dă bani Tom Cruise pentru filmările la „Mission Impossible”

De ce dă bani Tom Cruise pentru filmările la „Mission Impossible”
Se spune că Tom Cruise va scoate din banii săi pentru a se asigura că producția pentru noul film „Misiune Imposibilă” poate continua pe fondul pandemiei COVID-19.

Producția pentru cea de-a șaptea tranșă a seriei populare cu spioni era pe punctul de a începe în februarie în Italia, când restricțiile din cauza pandemiei au închis totul. Din fericire pentru fanii „Mission Impossible”, Simon Pegg, care îl interpretează pe Benji Dunn în filme, a dezvăluit în iulie că echipa de producție era pregătită să se întoarcă la muncă în septembrie. Acum se pare că acest lucru se întâmplă, de fapt, datorită unui aflux generos de bani de la Cruise.

Cât a cheltuit Tom Cruise pentru film

Potrivit Forbes, Cruise ar fi cheltuit 700.000 de dolari din banii săi pentru a ajuta compania de producție Truenorth să închirieze două nave de croazieră de la compania norvegiană Hurtigruten, care vor găzdui atât distribuția, cât și echipajul „Mission Impossible 7” în timpul filmărilor. Speranța este de a crea un balon care să le permită tuturor să funcționeze fără a risca un focar larg răspândit.

Navele de croazieră ar fi un nou MS 530 de pasageri MS Fridtjof Nansen, precum și un MS Versteralen de 490 de pasageri, care se așteaptă să fie mai mult decât suficient pentru a oferi cazare rezonabilă tuturor celor care lucrează la film.

Atenție, se filmează!

În iulie s-a dezvăluit că Cruise și producția din spatele viitorului film au primit undă verde pentru a ocoli restricțiile de carantină ale coronavirusului din Norvegia, care ar fi ținut fiecare persoană în carantină timp de 10 zile. Abid Raja, ministrul Culturii și Egalității din țară, a confirmat știrea într-un tweet, dar a și furnizat un clip cu un apel telefonic între el și actorul care discuta despre întoarcerea sa în toamnă.

„În cadrul unui regim foarte strict, MI7 cu Tom Cruise va avea voie să filmeze în Norvegia”, a postat Raja pe Twitter, adăugând că costurile filmărilor nu vor fi asigurate de țară.

Toată lumea a fost testată pentru COVID-19 de două ori în 48 de ore de la sosirea la muncă în țară. Drept urmare, filmul, a cărei echipe a fost printre primele care au oprit producția din cauza pandemiei, rămâne pe drumul spre lansarea planificată în noiembrie 2021.

Tartă cu prune. Rețetă de sezon

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre