Simona Ionescu / Redactor Șef

Moarte șocantă. O sportivă de 27 de ani a murit brusc după ce a băut puțin alcool!

Moarte șocantă. O sportivă de 27 de ani a murit brusc după ce a băut puțin alcool!
Nu mulți știu că o gură de alcool pe stomacul gol poate fi fatală. O tânără din Brighton a fost găsită decedată în propria grădină, după ce a consumat câteva guri de alcool într-o dimineață.

Prietenii acesteia au declarat că nu era o persoană alcoolică, ba din contră, Alice Burton Bradford era o tânără extrem de activă, iubea ciclismul, să facă fitness și să alerge.

Boala, un secret bine păzit

Tânăra suferea de o complicație a metabolismului care se declanșează rapid atunci când bei fără a mânca nimic înainte. Impresionat de tragedia tinerei, iubitul lui Alice trage un semnal de alarmă in privința acestei tulburări de metabolism:

„A fost un șoc oribil. Nimeni nu se aștepta. Cu doar trei săptămâni înainte de a muri, ea mergea cu bicicleta. Nici măcar nu auzisem de cetoacidoză alcoolică până a murit. Nu știm cât de mult a băut în acel weekend, dar nu era alcoolică. Nu mâncase destul, asta i-a declanșat un acid în stomac. A fost totul foarte brusc. Nici măcar nu a apucat să ajungă la spital, a ieșit în grădină și a decedat acolo.”, declară prietenul sportivei.

Se va construi un monument în memoria tinerei

Prietenii nu si-au putut lua adio de la Alice din cauza pandemiei COVID, dar au început să strangă fonduri pentru un monument în memoria sportivei.

„Am lucrat împreună patru ani la The Font, iar după ce a demisionat am rămas chiar buni prieteni. Obișnuiam să mergem împreună la festivaluri precum Wildlife Festival din Shoreham.”, spune Mr Mulvay din Rottingdean despre Alice Burton Bradford.

Mr Mulvay are o legătură strânsă cu familia Burton Bradford și a strâns o sumă de 979 de lire sterline pentru construcția unei bănci memoriale, cu numele lui Alice.

Foto: pinterest, google si daily mail

Scapă de acnee cu Aloe vera și castraveți!

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre