Simona Ionescu / Redactor Șef

Moarte suspectă. Un cântăreț de top a murit după ce a căzut de la etajul 5

Moarte suspectă. Un cântăreț de top a murit după ce a căzut de la etajul 5
Poliția a deschis o anchetă în legătură cu moartea suspectă a unui tânăr celebru, care a căzut de la etajul 5 al hotelului unde se afla.

Este o adevărată tragedie în lumea muzicii, o vedetă celebră a murit în condiții suspecte luna de miere, iar polițiștii anchetează cazul. Este vorba de un cântăreț care a cucerit topurile. Acesta abia ce se căsătorise cu un avocat criminalist. Incidentul a avut loc pe o plajă din Brazilia.

Kevin Nascimento Bueno, în vârstă de 23 de ani, cunoscut și sub numele de scenă de MC Kevin, un cântăreț brazilian extrem de popular în țara sa, a căzut de pe balconul camerei sale de hotel, de la etajul cinci, la doar două săptămâni după ce se căsătorise, transmite Daily Mail. Artistul se afla în luna de miere alături de soția sa, un avocat criminalist.

Artistul „funk paulista” se căsătorise în urmă cu doar două săptămâni, pe o plajă mexicană, cu Deolane Bezerra, de profesie avocat criminalist. El a plonjat în gol de la etajul 5 al hotelului unde se aflau în luna de miere. Echipele de intervenție l-au dus pe tânărul muzician la spitalul Miguel Couto în stare critică, dar acesta nu a putut fi salvat.

A murit în condiții suspecte în luna de miere

Originar din Vila Ede, un cartier din nordul orașului São Paulo, Kevin a lansat prima sa melodie în 2013. Cântecele sale făceau parte dintr-un gen de muzică creat în São Paulo în 2008, cunoscut sub numele de funk paulista. Versurile sale aveau ca subiecte mașinile de lux, motocicletele, băutura, femeile și atingerea obiectivelor vieții.

Hit-ul său „Cavalo de Troia”, cunoscut în limba engleză sub denumirea de „Trojan Horse”, din 2019 are sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Dar MC Kevin e cunoscut nu doar pentru hituri ci și pentru scandalurile în care intra.

Comunitate în stare de șoc

După moartea tragică a soțului ei, Deolane Bezerra a postat pe Instagram o fotografie cu aceștia îmbrățișați la nuntă. Ea a scris: „Ești și vei fi mereu iubirea vieții mele, cea mai frumoasă iubire pe care am avut-o, omul care m-a iubit și m-a admirat cel mai mult! Du-te cu Dumnezeu, copilul meu, te voi iubi mereu!”.  Comunitatea online a artistului e, de asemenea, în stare de loc. Tânărul era urmărit de aproape 9 milioane de persoane.

Sursa foto: Instagram

Ellen DeGeneres stă cu chirie. Au apărut din nou probleme cu soția în Paradis

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre