Simona Ionescu / Redactor Șef

Modă de lux la Paris. Ce ținute au purtat divele la defilarea Balenciaga

Modă de lux la Paris. Ce ținute au purtat divele la defilarea Balenciaga
Brandul Balenciaga a ocupat o stradă mărginită de conace cu vedere directă la semnul Hollywood pentru a-și prezenta colecția Fall 2024.

Sâmbătă, 2 decembrie, brandul de modă de lux parizian Balenciaga a poposit în L.A. pentru a-și prezenta colecțiile de toamnă 2024 pentru bărbați și femei pe o porțiune din Windsor Boulevard, mărginită de palmieri, în apropiere de 5th Street, în cartierul Windsor Square din Los Angeles, cu semnul Hollywood ca fundal.

Localnicii au asistat la spectacol de la balcoanele caselor

La evenimentul Belanciaga, elicopterele și dronele au zumzăit în aer, iar localnicii au asistat la spectacol de la balcoanele propriilor locuințe din cartierul rezidențial transformat în pistă de aterizare pentru o zi. Printre mulțimea de vedete prezente s-au numărat Nicole Kidman, proaspăt anunțată ambasadoare a brandului. Precum și Salma Hayek Pinault (care a venit împreună cu soțul François-Henri Pinault, președintele și directorul general al grupului de modă de lux Kering, care deține Balenciaga).

Dar și Cole Sprouse, care a îmbrăcat fusta de prosop a brandului, ce a devenit virală, în valoare de 925 de dolari. N-au lipsit nici Eva Longoria, Tracee Ellis Ross, Kim Kardashian cu sora Kendall Jenner, Joey King, Lisa Rinna cu fiicele Amelia Gray și Delilah Belle Hamlin, Lil Wayne, Storm Reid, Tinashe, Brooklyn Beckham cu soția Nicola Peltz, Natasha Lyonne, Elizabeth Banks, Rachel Sennott, Samara Weaving, Taylor Zakhar Perez și Meghann Fahy.

Vedele au strălucit la prezentarea Balenciaga. Sursă foto: Daily mail

Salma Hayek și pantofii roz Barbie

Mulți invitați au optat pentru culoarea neagră, dar Salma Hayek a preferat să iasă în evidență într-o ținută Balenciaga L.B.D. accesorizată cu o geantă cu mâner de lanț și pantofi cu toc de culoare roz Barbie. La fel a făcut și cumnata ei, designerul de bijuterii din L.A., Daniela Villegas, care a purtat un top galben, o fustă fucsia și cizme galbene cu modele vibrante. „Mă voi feri de soare, ca să nu mă ard”, a declarat Nicole Kidman. Vedeta a ales o rochie de catifea neagră cu umeri goi, pantofi cu vârf ascuțit, mănuși negre și un cercel mare cu perie.

La rândul său, Kim Kardashian și-a asortat pantalonii care i-au scos în evidențp picioarele cu o jachetă neagră cu fermoar și logo-ul Beverly Hills alb. Mamă a patru copii și-a protejat ochii cu o pereche de ochelari de soare futuristici. Ea a purtat o pungă de cumpărături Erewhon cu un buchet de flori, în timp ce promova noua colaborare dintre casa de modă de lux și magazinul alimentar de lux.

Majoritatea vedetelor au ales să poarte negru. Sursă foto: daily mail

„Aceasta este poșeta mea pentru ziua de azi. Sunt flori în ea. Am de gând să i le dau lui Demna mai târziu”, a declarat ea pentru Variety, cu referire la directorul de creație al Balenciaga, Demna Gvasalia.

Cardi B. a venit îmbrăcată într-o haină de blană albastru aprins

Ea a fost însoțită de sora ei, Kendall Jenner, în vârstă de 28 de ani, care a uimit într-o rochie maxi neagră fără mâneci. Rapperița Cardi B, în vârstă de 31 de ani, a fost o apariție care nu putea fi ratată într-o opulentă haină de blană albastru aprins, iar mai târziu a defilat pe podiumul Balenciaga. Eva Longoria a impresionat într-o rochie neagră strâmtă cu guler înalt, pe care a asortat-o cu o geantă neagră texturată Balenciaga.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre