Simona Ionescu / Redactor Șef

Modelul Aoki Lee Simmons i-a spus adio iubitului mai bătrân cu 43 de ani. S-a lăsat cu scandal

Modelul Aoki Lee Simmons i-a spus adio iubitului mai bătrân cu 43 de ani. S-a lăsat cu scandal
Mama modelului Aoki Lee Simmons nu trebuie să se îngrijoreze, pentru că relația frumoasei sale fiice cu Vittorio Assaf, iubitul mai mare cu 43 de ani, este „100% încheiată”. A fost doar o aventură?

Scurta idilă a modelului Aoki Lee Simmons, în vârstă de 21 de ani, cu iubitul, fondatorul Serafina, Vittorio Assaf, de 65 de ani pare că s-a terminat. Potrivit unor surse, Kimora Lee Simmons poate să răsufle ușurată. O aventură sau Aoki vrea să se ferească de ochii curioșilor?

„S-a terminat 100%”

Să fi fost relația modelului de doar 21 de ani cu restauratorul mai mare cu 43 de ani doar un foc de paie? „S-a terminat 100%. Nu se întâlnesc absolut deloc”, a declarat o sursă apropiată lui Aoki pentru Page Six. Pe de altă parte, Simmons s-a referit de mai multe ori la Assaf ca fiind „iubitul” ei în timpul videoclipurilor Instagram Live pe care le-a postat din vacanța lor romantică de la St. Barts.

Vittorio, al doilea iubit

Aoki și Vittorio, în tandrețuri

Cei doi au fost văzuți marți, 2 aprilie, sărutându-se pe o plajă frumoasă din Caraibe, potrivit fotografiilor obținute de Page Six. Coproprietarul Serafina i-a făcut apoi fotografii modelului în timp ce poza în nisip, înainte de a face o baie în ocean împreună. O sursă a confirmat relația lor pentru People vineri, 5 aprilie, spunând că „se bucură de compania celuilalt”.

După ce Page Six a postat în exclusivitate poze cu cei doi când se giugiuleau pe plajă, Aoki a declarat: „Bineînțeles, nu sunt cu el. Nu am fost niciodată cu el”. Cu toate acestea, Aoki a părut mai mult decât fericită să-și petreacă vacanța cu geniul restaurantelor în casa sa de pe insulă. „Sunt cea mai fericită persoană care a fost vreodată fericită în acest moment”, a declarat prin intermediul rețelelor de socializare în timp ce făcea turul casei.

„Bărbat în vârstă cu farmec de băiețel”

La un moment dat, ea i-a arătat chiar și pantofii, declarând: „Uite cât de mari sunt pantofii lui. Asta mă face foarte fericită. Are 1,80 metri”, a exclamat ea. O sursă, care îl cunoaște pe Assaf, l-a descris ca fiind un „bărbat mai în vârstă cu farmec de băiețel”. „Întotdeauna a iubit femeile frumoase mai tinere. A îmbătrânit, dar gusturile lui nu s-au schimbat.

Nu m-ar surprinde dacă ar ieși cu o altă fată tânără în seara asta”, au spus sursele. O altă persoană ar fi menționat că Aoki ar fi fost impresionată de bărbat după nopțile de dragoste petrecute de el, pentru că ar fi fost bine dotat. Și nu financiar… „Este cel mai mare… din New York”, spun sursele.

„Pe ultimul meu nerv în acest moment!”

Mama modelului nu este de acord cu relația fiicei sale

După ce au apărut imagini cu cei doi, a existat o avalanșă de mesaje din partea fanilor. Kimora a părut să-și arate dezaprobarea față de această uniune, repostând un videoclip, șters între timp, cu o mamă panda care își îndepărtează cu furie puiul cu dinții și a scris: „Pe ultimul meu nerv în acest moment!”.

„Nu-i pasă de bijuterii. Ea nu are Hermes”

În timp ce mama nu e de acord cu relația fiicei, tatăl lui Aoki, mogulul muzical Russell Simmons, se pare că a dat binecuvântarea sa celor doi, susținând că nu este stresat de decizia pe care a luat-o aceasta. „Tot ce pot face este să ofer sfatul meu și dragostea mea necondiționată”, a declarat el pentru TMZ.

În ciuda clipurilor video în care Aoki se laudă că își dorește cadouri de la magazine precum Bulgari și Cartier, sursele a spus că nu este materialistă. „Ea nu este așa. Nu-i pasă de bijuterii. Ea nu are Hermes. Nici măcar nu o interesează lucrurile scumpe de genul ăsta. Ea este mai degrabă o tocilară”, a declarat sursa.

Un „tată ratat”

Împotriva bărbatului au fost formulate multe acuzații de agresiune sexuală. Acesta s-ar fi lăudat că s-a întâlnit cu o serie de femei de vârsta fiicei sale și, potrivit fostei soții Kimora Lee, a început să se întâlnească cu ea când era o adolescentă. În consecință, postările sale entuziaste despre Aoki au fost întâmpinate cu condamnări din partea adepților care l-au catalogat drept un „tată ratat” care i-a cauzat probleme lui Aoki Lee.

„Ea caută un bărbat mai în vârstă pentru a o ghida”

Russell Simmons, alături de Kimora și cele două fiice, în 2005

„E vina ta, Russell. Nu ar trebui să permiți asta. Bărbatul este de vârsta ta și tu nu vezi nimic greșit!”, a spus un urmăritor în secțiunea de comentarii. „Ai fugit în Bali după ce ai fost acuzat de comportament necorespunzător și ți-ai lăsat fiica la o vârstă crucială când are nevoie de îndrumare și acum postezi poze cu ea. Tu și Aoki nici măcar nu vă vorbiți”, a spus un alt internaut.

„Îmi amintesc că ai făcut-o pe biata fată să plângă și apoi te-ai dublat după ce a fost făcut public. Acum are un alt tătic. Stai deoparte!”, a spus și a treia persoană. „Ar trebui să fii indignat de asta. Nu postați poze dulci ca și cum ați aproba. Ea este o femeie adultă da, dar acest lucru este în mod evident un strigăt de ajutor și ea caută un bărbat mai în vârstă pentru a o ghida, pentru că nu ești în viața ei”, a fost de părere alt urmăritor.

„Încetați să le mai spuneți taților că ar fi trebuit să lupte mai mult pentru a-și vedea copiii”

Familia lui Aoki a ajuns pe prima pagină a ziarelor în iunie 2023, când sora ei mai mare, Ming Lee Simmons, cealaltă fiică a lui Russell și Kimora, a împărtășit un omagiu de Ziua Tatălui pentru Kimora, fără să se adreseze lui Russell. Ulterior, Russell s-a adresat Instagram, susținând aparent că fosta sa soție a intervenit în relația sa cu copiii săi. „Încetați să le mai spuneți taților că ar fi trebuit să lupte mai mult pentru a-și vedea copiii și începeți să le întrebați pe mame de ce a trebuit să lupte deloc”, se arată într-un mesaj pe care l-a împărtășit la acea vreme.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre