Simona Ionescu / Redactor Șef

Moment ridicol pentru Madonna. Tocurile mult prea înalte au făcut-o de râs

Moment ridicol pentru Madonna. Tocurile mult prea înalte au făcut-o de râs
Grăbită să ajungă la prezentarea de modă Luar Spring 2025 Ready to Wear, care a avut loc marți seara, Madonna a fost la un pas să se facă de râs.

Superstarul, în vârstă de 66 de ani, a făcut o intrare grandioasă în timpul show-ului New York Fashion Week și a evitat cât a putut să nu se facă de râs. Madonna s-a împiedicat în tocurile mult prea înalte și s-a agățat de jacheta agentului de securitate. Momentul a fost ridicol. 

Madonna a purtat o pereche de cizme peste genunchi, cu tocuri înguste și subțiri

Madonna, la un pas să cadă în nas. Sursă foto: Daily mail

În imaginile surprinse de fani, Madonna, care a încălțat o pereche de cizme peste genunchi, cu tocuri înguste și subțiri a reușit cu greu să-și mențină echilibrul.

Din fericire, agentul de securitate se afla în fața ei, iar asistentul vedetei i-a ridicat trena rochiei ciudate pe care a îmbrăcat-o. Pentru că majoritatea persoanelor își ocupaseră deja locurile, toată lumea a văzut ce a pățit regina muzicii pop.

Madonna a fost văzută purtând două perechi de ochelari de soare

Madonna a încercat să pară că nu s-a întâmplat nimic și a mers repede la locul său. După ce prezentarea de modă s-a terminat, a fost văzută ieșind din Rockefeller Plaza din New York City purtând nu una, ci două perechi de ochelari de soare. Vedeta s-a dus la restaurantul Emilio’s Ballato pentru a lua cina.

Vedeta a ales și mănuși din latex, peste care și-a pus inele

Madonna, purtând două perechi de ochelari de soare

Pentru acest eveniment, Madonna a optat pentru o rochie bej cu umeri supradimensionați, cu trenă lungă ce „mătura” podeaua, manuși negre de latex, peste care și-a pus câteva inele. Rochia a fost lăsată descheiată în partea de jos pentru a scoate în evidență cizmele ale căror tocuri i-au creat probleme.

De asemenea, vedeta a avut la gât bijuterii argintii și a ales o pereche de ochelari de soare pătrați, supradimensionați peste altă pereche de ochelari gri, ochi de pisică. De la eveniment a lipsit iubitul artistei, Akeem.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre