Simona Ionescu / Redactor Șef

Moment șocant la o televiziune din Rusia. Invitatul a încercat să spună adevărul despre ce se întâmplă în Ucraina, însă totul a degenerat

Moment șocant la o televiziune din Rusia. Invitatul a încercat să spună adevărul despre ce se întâmplă în Ucraina, însă totul a degenerat
În ultimele două săptămâni toată lumea, mai puțin Rusia, vorbește despre războiul din Ucraina și președintele țării, Volodimir Zelensky. Iată ce s-a întâmplat în cadrul unei televiziuni aservite lui Putin.

Un prezentator rus a dus subiectivismul la un alt nivel, în timpul unei emisiuni difuzate de televiziunea de stat operată de Ministerul Apărării, Zvezda.

Moment șocant la o televiziune din Rusia. Invitatul a încercat să spună adevărul despre ce se întâmplă în Ucraina, însă totul a degenerat

Vladimir Putin a impus reguli stricte în Rusia, iar subiectul războiului din Ucraina trebuie abordat cu multă atenție. În timpul unei emisiuni difuzate de Zvezda, televiziunea de stat operată de Ministerul Apărării, telespectatorii au rămas pur și simplu șocați. Unul dintre militarii invitați a dorit să omagieze soldații ruși care au murit în Ucraina. În acel moment, prezentatorul a avut o ieșire greu de explicat în cuvinte. De aici, până la scandal, n-a fost decât un pas.

„Nu, nu, nu. Nu vreau să aud! STOP!”.

„Acolo (în Ucraina – n.red.) sunt oameni cu experiență de luptă, au trecut prin Afganistan, campania cecenă, prin Donbass. Acolo, de fapt, băieții noștri, precum și cei din Donețk și Luhansk și forțele speciale, mor acum, iar țara noastră…”, a spus căpitanul în rezervă Vladimir Jeranosian, expert al Biroului rus de analiză militaro-politică.

Când a auzit asta, realizatorul s-a ridicat brusc de pe scaun și a început să țipe isteric:  „Nu, nu, nu! Nu vreau să aud! STOP!”. Invitatul nu s-a potolit și a continuat: „Vreau să le onorez memoria…. Vreau doar să ne ridicăm acum și să omagiem cu un minut de reculegere copiii noștri care luptă acolo pentru Rusia și pentru Donbas!”.

„Copiii noștri ucid reptile fasciste acolo! Acesta este un triumf al armatei ruse!”

La auzul acestor vorbe, prezentatorul și-a ieșit din minți: “O să vă spun ce fac copiii noștri acolo! Copiii noștri ucid reptile fasciste acolo! Acesta este un triumf al armatei ruse! Acesta este un triumf al armatei ruse! Aceasta este renașterea Rusiei!”. Comportamentul prezentatorului rus a fost prezentat și de Onet.pl, cel mai mare site de știri din Polonia.

Sursă foto: Twitter

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre