Simona Ionescu / Redactor Șef

Momente dificile pentru vedetă. Mădălina Ghenea a ajuns în fața chirurgului

Momente dificile pentru vedetă. Mădălina Ghenea a ajuns în fața chirurgului
Mădălina Ghenea este una din actrițele momentului și un model de succes. Frumoasă și întreprinzătoare, aceasta nu se poate plânge că nu are de lucru, din contra. Pe posturile noastre tv o vedeți într-o reclamă superbă, care-i scoate în evidență frumusețea. Ea valorifică fiecare oportunitate, însă acest lucru pare să nu fie, întotdeauna, cea mai bună idee.

Mădălina Ghenea trece prin momente dificile, marți. În cursul după-amiezii, ea a postat un anunț pe rețelele sociale, în care mărturisește că, pentru prima dată în viață, nu s-a prezentat la filmări. Vedeta are probleme de sănătate și a ajuns la medic. Mai exact, la un chirurg celebru.

Madalin Ghenea la chirurg
Mădălina Ghenea filmează anul acesta două filme în care are rolul principal (Sursa foto: IMDB)

În această lună, Mădălina Ghenea a anunțat două proiecte cinematografice. Acestea vin în completarea campaniilor publicitare în care vedeta apare. De câteva săptămâni românii o admiră în ipostaze noi și incitante în reclamele unui celebru brand de bijuterii. Așa cum a anunțat, ea va juca alături de Mike Tyson, celebrul boxer într-un film fantasy de acțiune cu super eroi, Bunny – Man. Filmările vor avea loc în Italia.

Pentru al doilea proiect, care se va filma în Malta, actrița va avea rolul principal alături de Matt Hookings. Conform scenariului, filmul Lost Book of Creation îi urmărește pe arheologii Slade (Matt Hookings) și Eve (Mădălina Ghenea) în timp ce pornesc în căutarea legendarei cărți pierdute, despre care se crede că ar deține secretele universului și răspunsul la motivul și modul în care există acum omenirea. Pentru acest film protagoniștii au început deja pregătirea fizică și filmările în Dubai, acolo unde se află de aproximativ două săptămâni.

Un chirurg celebru o îngrijește pe Mădălina Ghenea

„Chiar când credeam că devin mai puternică, Dumnezeu mi-a trimis în cale o nouă încercare majoră. Pentru toți oamenii care așteptau un răspuns astăzi, îmi cer scuze profund, dar se pare că corpul meu are nevoie de o mică pauză. Nu am ratat niciodată o zi de filmare și am fost prezentă întotdeauna, indiferent de situație, dar astăzi corpul meu nu mi-a permis.

Madalina Ghenea si chirurgul
Mădălina Ghenea a ajuns în spital, în Dubai, de ea ocupându-se un chirurg care predă la Harvard (Sursa foto: Instagram)

„Trebuie să mulțumesc tuturor medicilor incredibilii, doctorului chirurg Ali Al Dameh și personalul spitalului care au avut atât de multă grijă de mine astăzi și cei care m-au făcut să mă simt un pic mai bine cu această surpriză plină de semnificație”, a dezvăluit Mădălina Ghenea în postarea sa.

Chirurgul care a îngrijit-o pe vedeta româncă, Dr. Ali Al Dameh, este chirurg șef la spitalul Al Zahra Pvt din Dubai și profesor de medicină la Harvard.

Sursa foto: Instagram, IMDB.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre