Simona Ionescu / Redactor Șef

Momente emoționante în casa Andreei Antonescu. Fiica cea mare are o legatură specială cu surioara ei

Momente emoționante în casa Andreei Antonescu. Fiica cea mare are o legatură specială cu surioara ei
Decembrie 2022 a fost momentul în care Andreea Antonescu a primit un dar divin: a devenit mămică pentru a doua oară.

Andreea Antonescu e mai fericită ca niciodată. Și-a găsit bărbatul perfect în persoana lui Victor Vrânceanu și are încă o minune de fetiță.

Un alt lucru care o bucură enorm pe artistă e legătura incredibilă care s-a creat între fetița mai mare, Sienna, care e plecată la studii în SUA și bebelușa. Vedeta susține că surioara mai mare e topită după micuță, așa că fetele vorbesc foarte mult pe Facetime. „Este absolut înnebunită după ea, regretă faptul că a ales anul ăsta să plece în America, pentru că și-ar fi dorit foarte mult să fie lângă ea și „vorbesc“ foarte mult pe Facetime. Adică Sienna vorbește cu cea mică, micuța doar se bucură când îi aude vocea și gângurește”, s-a destăinuit artista.

Când va fi creștinată micuța

Pe de altă parte, Andreea se pregătește deja pentru momentul în care bebelușa va fi creștinată, undeva prin luna mai. „Da, ne pregătim ușor-ușor și de botez. Probabil că o să fie undeva prin luna mai”, a mai spus declarat Andreea Antonescu pentru Click. Deși toată lumea e curioasă să afle ce nume va purta, cântăreața vrea să țină deocamdată totul secret, însă a menționat că numele o reprezintă în proporție de 100%.

„Nu am vrut să spun deocamdată cum o cheamă, doar că are un nume care o reprezintă 100%. O să zic la un moment dat! Are un nume care consider că o reprezintă 100%, l-am ales împreună cu tatăl ei. A fost genul ăla de nume care în momentul în care l-ai zis, ăla a fost. Cum spuneam, o și caracterizează 100%!”, a mai spus vedeta.

Cum și-a recăpătat silueta

În toată perioada sarcinii, Andreea Antonescu a fost extrem de norocoasă pentru că s-a îngrășat doar nouă kilograme și jumătate, pe care le-a dat jos imediat. „Spre deosebire de sarcina cu Sienna, unde am luat 21 de kilograme, acum am luat 9 kilograme jumate, deși nu am făcut rabat de la absolut nimic, fiind conștientă de faptul că pot să slăbesc oricâte kilograme iau, fără probleme, pot să slăbesc oricâte kilograme după.

Că mă reapuc de stilul meu de viață sănătos, de sală și tot ce trebuie și toate aparaturile și tratamentele pe care le făceam și înainte de a rămâne însărcinată.  Nu am făcut rabat de la absolut nimic, într-adevăr nu am mâncat ce nu trebuia să mănânce o femeie însărcinată, adică fructe de mare sau sushi. Cred că de data asta am avut noroc, acum, la 40 de ani!”, a mai spus artista.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre