Simona Ionescu / Redactor Șef

Momente emoționante pentru Mircea Baniciu. Aseară a avut cel mai important concert din viața lui

Momente emoționante pentru Mircea Baniciu. Aseară a avut cel mai important concert din viața lui
Mircea Baniciu a împlinit 73 de ani și este cel mai mândru tată, cu o fiică ce îi călcă pe urme. Ana Baniciu este frumoasă, talentată, și, de ieri, femeie măritată.

Noaptea trecută a fost una specială pentru artistul septuagenar: Mircea Baniciu a avut cel mai important concert din viața lui. El a cântat în aplauzele și ovațiile  invitaților, la nunta fiicei sale.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit civil în data de 8 septembrie

La doi ani de când a fost cerută în căsătorie, Ana Baniciu s-a căsătorit cu iubitul ei, Edy Kovacs. Căsătoria civilă a avut loc vineri, 8 septembrie, iar în weekend a fost cununia religioasă.  Momentele emoționante s-au ținut lanț. Dacă zicea că nu vrea o nuntă tradițională, până la urmă Ana și Edy au avut și un dans al mirilor și alte surprize pentru nuntași.

Cununia religioasă a fost oficiată în aer liber

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru. Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta”, spunea Ana Baniciu, la Antena Stars.

Mircea Baniciu, cel mai important concert

Cel puțin la fel de emoționat precum mirii a fost și cântărețul Mircea Baniciu. Acesta nu numai că și-a condus fiica la altar, dar a și susținut cel mai important concert din viața sa. Mircea Baniciu a cântat la nunta fiicei sale. Mircea Baniciu a cântat piese din repertoriul Phoenix, spre marea bucurie a tuturor celor prezenți.

Mircea Baniciu a fost filmat și aplaudat pentru surpriză. Nimeni nu se aștepta ca în toiul nunții, socrul mic să ia microfonul și să susțină un adevărat concert.

Mircea Baniciu și-a condus fiica la altar, apoi a cântat la nunta ei

La nunta Anei Baniciu a fost plin de vedete, care au savurat fiecare moment. Marea absentă a fost mama tinerei mirese, Adina, care a decedat anul trecut. Mircea Baniciu a fost căsătorit de două ori, iar între aceste mariaje a avut relația cu mama Anei, relație pe care nu a mai oficializat-o. Din 2014 e căsătorit din nou, Alina, soția sa fiind cea care l-a făcut tată pentru a doua oară.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre