Simona Ionescu / Redactor Șef

Momente jenante pentru Ileana Lazariuc la prima întâlnire publică cu noul iubit

Momente jenante pentru Ileana Lazariuc la prima întâlnire publică cu noul iubit
Prima întâlnire „ în oraș”, în văzul lumii, dintre Ileana Lazariuc și iubitul ei, Matei Stratan nu a fost de bun augur. Ieșirile în public pot aduce surprize neplăcute, cum a fost și cazul de față.

Fosta soție a lui Ion Alexandru Tiriac, Ileana Lazariuc, a ieșit sâmbătă seara împreună cu noul ei iubit, Matei Stratan, și împreună cu prietena ei, Lili Sandu și soțul acesteia, într-un club de fițe din zona Floreasca. A fost momentul ideal ca noul cuplu format în lumea mondenă să fie surprins de paparazzii. Așa cum a relatat Cancan.ro întâlnirea a fost una romantică fiind evident pentru toată lumea că Ileana și Matei chiar formează un cuplu.

Publicația a mai detaliat că relația ar dura de aproape un an, și că în acest timp mama copiilor lui Țiriac junior l-a testat pe junele afacerist pentru a se asigura că acesta are cele mai serioase intenții. Numai că ieșirea în club nu am fost de bun augur pentru cei doi amorezi.

„Milionăreasa din Primăverii” i-a stricat seara Ilenei Lazariuc

La un moment dat în peisaj a apărut una din fostele iubite ale bărbatului care l-a acaparat întrutotul și ar fi început să îi reproșeze diverse lucruri pe ton ridicat, conform sursei citate mai multe lucruri. Supranumită „Milionăreasa din Primăverii”, femeia e „una dintre veteranele vieții de noapte a Bucureștiului, o legendă vie a nopților ultimilor 20 de ani”, după cum scriu jurnaliștii.

Pentru că discuția a durat destul de mult, iar Ileana Lazariuc au fost vizibil lezată, astfel că, și după întoarcerea lui Stratan la masă, zâmbetele dispăruseră din peisaj, în final acesta a plătit consumația iar cei patru au părăsit localul. Probabil ca să-i dea o lecție, Ileana Lazariuc a plecat singură spre casă, lăsându-și partenerul în fața localului, și ne dându-i acestuia altă variantă decât să plece și el, la rândul său, singur, spre casă.

Dacă Matei Stratan este recunoscut pentru relațiile cu femei frumoase din showbiz-ul autohton, tatăl său, cu o avere estimată la 300 de milioane de euro, încearcă să rămână foarte discret și se ferește de aparițiile în presă.

Sursa foto: Facebook, Cancan.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre