Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Anghel, cadou neobișnuit pentru fiul său. „Visul meu este să ajung un foarte mare milionar”

Monica Anghel, cadou neobișnuit pentru fiul său. „Visul meu este să ajung un foarte mare milionar”
Parcă ieri s-a aflat că una dintre vocile de aur ale României e însărcinată, iar acum fiul Monicăi Anghel a împlinit 14 ani. A fost cel mai bun moment pentru ca părinții să-i facă un cadou deosebit.

Ajuns la vârsta de 14 ani, fiul Monicăi Anghel are o pasiune care în timp se va dovedi costisitoare. Adoră mașinile scumpe și cu mulți cai putere. Un motiv în plus pentru ca artista și soțul său să-i facă puiului un dar pe care acesta nu-l va uita niciodată.

Fiul Monicăi Anghel s-a plimbat cu un Rolls Royce

Aviv, fiul Monicăi Anghel s-a îndrăgostit iremediabil de mașinile luxoase și așteaptă cu nerăbdare să-și poată lua permisul. Până când vârsta îi va permite să se bucure de confortul propriului autoturism, Aviv a primit un dar incredibil din partea părinților săi: s-a plimbat cu un Rolls-Rolls de toată frumusețea. 

Pasionat de mașinile scumpe

Într-un scurt interviu, fiul Monicăi Anghel a mărturisit că adoră să călărească cai, dar e pasionat și de caii putere.

„Sunt foarte pasionat de mașini, tot ce înseamnă Ferrari, Rolls-Royce, Lamborghini, toate mașinile din această gamă”, s-a destăinuit tânărul. Deși nu are decât 14 ani, se gândește cu nerăbdare la momentul când va avea prima mașină.

Vrea un Bentley Continental GT

Monica Anghel și fiul său, mândia familiei

Aviv e conștient însă că un începător nu are nevoie de un automobil scump pentru că „în primul an poate o mai lovesc sau zgârii puțin”. Dar după ce va prinde experiență, e decis să-și împlinească un vis: să-și cumpere un Bentley Continental GT, dar „un model mai vechi, pentru că cel nou este foarte scump”.

Nu vrea să fie asociat cu mama sa

Tânărul își moștenește mama la capitolul talent, dar iubește alt gen de muzică. El ascultă rap, dar și Modern Talking și susține că îi place să cânte singur.

„Prefer să mă știe lumea cu numele de scenă pe care o să mi-l pun eu, nu ca băiatul Monicăi Anghel”, a declarat pentru Click. Aviv nu are emoții nici pentru clasa a opta și spune că va rămâne la același liceu.

Cât privește relația cu mama sa, spune că este pe cât de normală, pe atât de „încinsă”, pentru că sunt amândoi vulcanici. Aviv are și un mare vis: „să ajung un foarte mare milionar, dar vreau să fac banii cinstit, să deschid o firmă de ceasuri și să încerc să evoluez cu ea!”. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri