Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum o alintă Monica Anghel pe soția lui Ștefan Bănică. La ei „nimic nu este întâmplător”

Cum o alintă Monica Anghel pe soția lui Ștefan Bănică. La ei „nimic nu este întâmplător”
După 30 de ani de prietenie cu Ștefan Bănică, se poate spune că Monica Anghel face parte din familia acestuia. Dar iată și ce o leagă pe artista cu voce extraordinară de soția lui Bănică, Lavinia Pârva.

Monica Anghel l-a cunoscut pe Ștefan Bănică când avea doar 14 ani. S-a închegat imediat o prietenie pentru toată viața.

Povestea a început odată cu unul dintre cele mai vizionate filme din România, „Liceenii rock&roll”, când Monica Anghel a interpretat părțile feminine din film, pe muzica lui Cornel Fugaru. Atunci l-a întâlnit pentru prima dată pe Ștefan Bănică, iar prietenia dintre cei doi a devenit și mai strânsă peste ani.

În plus, Monica a mărturisit că Ștefan a început concertele la Sala Palatului alături de ea. Cine este actorul pentru celebra cântăreață? „Un prieten extraordinar, un om cu care îmi place să mă întâlnesc, atât cu el, cât și cu Lavinia, pentru că amândoi au simțul umorului, sunt niște gazde excepționale”, a mărturisit Monica potrivit Unica.

Monica Anghel și Ștefan Bănică, o prietenie de 30 de ani. Sursă foto: instagram

Legătura neștiută dintre Monica Anghel și Lavinia Pârva

La fel de iubită de Monica Anghel este și Lavinia Pârva, pe care artista o alintă „iubirică”. „De multe ori, când sunt în proximitatea locuinței lor, o sun pe Lavinia, pentru că el nu știu dacă e neapărat acasă, și îi spun: Iubirică, trec și eu pe la voi? Aveți chef?. Daaa, normal! Ce întrebare e asta!”, susține cântăreața.

Băiatul Monicăi Anghel, născut în aceeași zi cu mama Laviniei Pârva

Un alt lucru care o leagă pe Monica Anghel de cântăreața Lavinia Pârva este faptul că băiatul cântăreței este născut în aceeași zi cu mama soției lui Bănică.  Pentru Monica, Lavinia rămâne omul „modest, echilibrat, cu care eu mă distrez foarte bine”. „Iată, nimic nu este întâmplător și oamenii se atrag într-un fel. Dar noi ne-am atras înainte ca eu să îl nasc pe Aviv în aceeași zi în care s-a născut mama Laviniei. Pur și simplu așa a fost să fie”, susține una dintre marile voci ale României.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre