Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Bârlădeanu, plecată în luna de miere înainte de nuntă? Unde se răsfață cu generalul Gheorghiță

Monica Bârlădeanu, plecată în luna de miere înainte de nuntă? Unde se răsfață cu generalul Gheorghiță
Ochii vigilenți au remarcat verigheta pe inelarul generalului medic Valeriu Gheorghiță, zilele trecute. Directorul Spitalului SRI și actrița Monica Bîrlădeanu au anunțat nunta, în octombrie.

Până la momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă, Monica Bîrlădeanu își oferă zile de răsfăț total departe de țară. E conștientă că are nevoie de odihnă și minte limpede pentru pregătirile ce urmează. Practic, pare că Monica și Valeriu Gheorghiță au plecat în luna de miere înainte de nuntă. Sau după cununia civilă, despre care au apărut zvonuri că deja s-a produs, bărbatul afișând deja o verghetă pe deget. Cuplul se află pe o insulă din Grecia, într-un resort de lux, unde Minica are parte de un tratament demn de o divă.

Frumoasa actriță s-a filmat defilând prin resort și arătându-le fanilor cum se relaxează în vacanța sa de vară. Are grijă să își încânte papilele gustative cu cele mai bune deserturi, face masaj, înoată în piscina hotelului și se bucură de plajă la malul mării.

Monica Bârlădeanu, plecată în luna de miere înainte de nuntă?

„De astăzi sunt oficial în vacanță. Și deși îmi doresc din tot sufletul da explorez insula, în prima zi am simțit nevoia de cafea, liniște, înot, soare, un podcast bun și un masaj.

De mâine explorăm, dar azi a fost zi de reset total. Sending love”, a scrie pe Instagram Monica Bîrlădeanu. Ea dezvăluie, implicit, că nu este singură în vacanță, ci cu partenerul ei, medicul Valeriu Gheorghiță. Ei au o relație care durează de mai bine de un an, iar de atunci au avut multe vacanțe împreună. Au stabilit că vor face nunta în luna octombrie.

Bârlădeanu și Gheorghiță cu verighetele la vedere

Până la relația cu Monica Bîrlădeanu, generalul Gheorghiță a mai fost căsătorit și are doi copii. Pe fosta lui soție, de care a divorțat de mai mult timp, a cunoscut-o în facultatea de medicină. Au împreună doi copii. elevi acum.

Chiar în ziua în care actrița anunța că pleacă în vacanță, directorul spitalului SRI distribuia pe rețelele sociale informația că a obținut un titlu academic.

Acum două zile, generalul Gheorghiță a postat o fotografie în care se vede că poartă verighetă (Instagram)

Generalul Valeriu Gheorghiță a alăturat o fotografie în care se vede că poartă deja verigheta.

Monica Bîrlădeanu poartă și ea pe inelar două bijuterii: inelul de logodnă și o verighetă asortată (Instagram)

Și în postarea Monicăi Bârlădeanu se vede că poartă pe inelar o bijuterie (posibil verighetă) asortată cu inelul de logodnă, bătută, toată, în diamante.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre