Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Bârlădeanu și Vaccinită pun nunta la cale. Artista caută verighete. Video

Monica Bârlădeanu și Vaccinită pun nunta la cale. Artista caută verighete. Video
Ajunsă la 45 de primăveri, Monica Bârlădeanu a tras lozul cel mare când l-a cunoscut pe Gheorghiță și vrea să facă pasul cel mare. Au început discuțiile despre nuntă.

Monica Bârlădeanu s-a săturat să fie femeie singură, iar Valeriu Gheorghiță pare o partidă bună pentru o căsătorie. Au început să se facă planurile.

Monica Barladeanu nunta
Monica Bârlădeanu, la film cu iubitul. Sursă foto: Cancan

Devenit celebru în timpul pandemiei, medicul Valeriu Gheorghiță e bărbatul pe care Monica Bârlădeanu l-ar vrea alături de ea toată viața. Așa că cei doi, potrivit informațiilor oferite de Cancan, au început să pună la cale nunta. Una dintre cele mai frumoase vedete din România și medicul sunt nedespărțiți în ultima perioadă, iar recent au fost văzuți la premiera filmului Libertate, la Sala Palatului.

Monica și Gheorghiță îl vor pe Dan Bittman să le cânte la nuntă

După film, cei doi îndrăgostiți au ajuns la un restaurant din Capitală unde au pus la punct câteva detalii despre viitoarea nuntă. La evenimentul mult așteptat va cânta trupa Jukebox și Direcția 5. Apoi cei doi au plecat de braț, Monica strălucind într-o pereche de pantaloni de piele, cămașa neagră și un palton galben. La rândul său, viitorul mire a optat pentru o ținută casual, cu sacou, cămașă, blugi și adidași. De asemenea, vedeta a postat pe contul de socializare și un video în care apare privind cu drag mai multe bijuterii, printre care și verighete.

Gheorghiță e divorțat

Numit de Klaus Iohannis coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare anti-coronavirus, Valeriu Gheorghiță este medic infecționist și are grad de colonel. Și recent a devenit și directorul spitalului SRI. Valeriu Gheorghiță a mai fost căsătorit și a divorțat. Monica Bârlădeanu, femeia după care întorc privirea toți bărbații a absolvit Facultatea de drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași și a fost model.

Monica a jucat în mai multe filme în SUA, a fost și prezentatoare în țara tuturor posibilităților, ea absolvind la Los Angeles cursurile unei școli de televiziune și actorie. A arătat cât de talentată este și în filme celebre precum „Moartea domnului Lăzărescu” și „Despre oameni și melci”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre