Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Gabor l-a pus la pământ pe Irinel Columbeanu fără milă. I-a reamintit de ce i se spune „Scorpia”

Monica Gabor l-a pus la pământ pe Irinel Columbeanu fără milă. I-a reamintit de ce i se spune „Scorpia”
În timp ce Irinel Columbeanu vorbește tot mai mult de fetița lui, dar și de fosta soție, Monica Gabor își vede liniștită de viață, fără să-i pese de fostul afacerist.

Monica Gabor se laudă pe toate rețelele de socializare cu Irina, dar bucuria nu o împărtășește și cu tatăl adolescentei.

Monica Gabor l-a pus la pământ pe Irinel Columbeanu fără milă. A uitat definitiv de trecut

Monica Gabor e mai fericită ca niciodată lângă miliardarul chinez, iar acest lucru s-a văzut cel mai bine în ultima fotografie postată de vedetă pe contul său de socializare. Îmbrăcată la patru ace, ea apare la brațul acestuia, iar fosta soție a lui Irinel a pus și un comentariu dureros pentru Irinel Columbeanu: „Părinții mândri ai Irinei Columbeanu”.

De asemenea, Monica le-a arătat fanilor mai multe diplome ale Irinei, unde a comentat: „Mamă mândră”. Tânăra a încheiat clasa a IX-a, iar în urmă cu doar câteva luni ea a fost premiată de Fundația caritabilă Malibu Dolphin.

Irinel Columbeanu, impresionat la lansarea celui de-al treilea volum

Cu puțin timp în urmă, Irinel și-a lansat și cea de-a treia carte, intitulată „Chintesența” și a fost extrem de emoționat, mai ales că povestea a fost concentrată în jurul Irinei. „Momentele principale au fost cele ale descoperirii de către ea ceea ce se întâmplă și cred că era evident și cred că principalul principalului a fost hotărârea pe care eu am luat-o, să îi permit să rămână în America și să trăiască alături de mama ei și de Mr. Pink, cel care urma să îi devină soț Monicăi.

Au fost momente destul de încordate, fiindcă din clipă în clipă, când mai vorbeam cu ea pe telefon sau pe FaceTime, știind că se va afla cartea și în mâna ei, așteptam să îmi spună părerea după ce o să citească. Nici acum sincer să fiu nu o știu, sper să fi apucat să se uite peste ea, doar din niște mesaje pe care mi le-a transmis între timp, pot să trag concluzia că i-a plăcut”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Wowbiz.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre