Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Tatoiu cumpără haine pe bandă rulantă, dar nu le probează niciodată. De ce s-a apucat de abdomene

Monica Tatoiu cumpără haine pe bandă rulantă, dar nu le probează niciodată. De ce s-a apucat de abdomene
Monica Tatoiu a făcut deliciul internauților în podcast-ul lui Bursucu. Plină de viață așa cum o știe toată lumea, afacerista a povestit lucruri neștiute până acum, mărturisind cu toată sinceritatea și de ce își cumpără haine pe bandă rulantă.

Elegantă și rafinată, Monica Tatoiu a fost întotdeauna apreciată pentru ținutele pe care le-a purtat. Vedeta tv a recunoscut că nu se poate abține să nu cumpere tot ce-i place. Dar ce se întâmplă cu hainele atunci când nu i se potrivesc.

„Eu nu mă pot abține să nu cumpăr hainele și nu le probez niciodată. Dacă nu e măsura mea, eu întotdeauna fac daruri, iar prietenele mele mai tinere sau mai bătrâne, știu asta. Mie îmi plac hainele pentru că sunt un fel de limbaj. Și mi-au plăcut dintotdeauna. Dacă nu am cui să dau hainele care nu sunt bune, le modific și le personalizez”, a spus fosta femeie de afaceri.

Monica Tatoiu: „Am dat jos jumătate de centimetru”

Monica Tatoiu a recunoscut că nu se poate abține să nu cumpere haine

Nu demult, Monica Tatoiu a declarat că și-a cumpărat o fustă superbă, dar care nu o încape. Dietă nu ține pentru că nu există „cură de slăbire cu vin”, așa că a găsit rețeta ideală pentru a micșora talia. „Fac abdomene. Mă scol de dimineață, apă sfințită, anafură de când a murit mama…

Cât a trăit mama era ea care mergea la groapă, acum urmez eu sau Tatoiu… Biblia, citim un  paragraf din Sfânta Evanghelie, apă sfințită, anafură și, mai nou, abdomene. Am dat jos jumătate de centimetru”, a spus, râzând, Monica Tatoiu.

,,Poți să bei și vin roșu la pește, dar peștele trebuie să fie gras”

Monica Tatoiu îndrăgostită de vinul roșu

A doua mare pasiune a Monicăi Tatoiu este vinul roșu și are un sfat pentru toți iubitorii acestei licori magice. „Când mergeți și vă cumpărați vin, trebuie să vă uitați pe spatele sticlei. (…) E o idee tâmpită că la pește trebuie să bei vinar. Am învățat și eu de la un moș francez, mai deștept ca mine. Poți să bei și vin roșu la pește, dar peștele trebuie să fie gras”, a spus celebra femeie de afaceri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre