Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Tatoiu, declarații incendiare despre „păsăret”. „S-au înmulțit ca urșii”. Video

Monica Tatoiu, declarații incendiare despre „păsăret”. „S-au înmulțit ca urșii”. Video
Cu o avere estimată la aproape șapte milioane de euro „cu casă, cu tot”, Monica Tatoiu nu duce lipsă de nimic, dar e la fel de cumpătată. Afacerista a vorbit recent de ce aleg femeile să fie amante și nu neveste. „S-au înmulțit ca urșii”, a spus aceasta.

Pe placul tuturor românilor pentru sinceritatea pe care mereu o afișează, Monica Tatoiu a dat declarații incendiare recent. Afacerista spune că în zilele noastre e mai bine să fii amantă și a punctat faptul că „păsăretul s-a înmulțit la fel de mult ca urșii”. 

„Eu nu conduc în București. Nu știu să parchez lateral”

Simpatica Monica Tatoiu a mărturisit recent că nu îi e frică să țină banii în seiful din casă și nu conduce în București, deși are permis din 1992. Unul dintre motive e faptul că nu știe parcarea laterală. „Tatoiu știe cel mai bine câți bani avem.

Eu când nu am deschid seiful și iau, dar niciodată nu știu câți am în portofel. Tatoiu se duce la bancă, eu nu mă duc pentru că mi-e frică apoi îi punem în seif. Trebuie să ai bani cash în casă… Ce faci dacă se întâmplă ceva? Mori de foame!

„Eu fac fotografie, pentru că îl ascund atât de bine, că uit unde l-am pus”

Pleci în vacanță, bagi într-un plic niște cash, îl ascunzi și trebuie să ai pentru situații de urgență. Eu fac fotografie, pentru că îl ascund atât de bine, că uit unde l-am pus. Eu merg cu taxi, nu conduc în București, am carnet din 1992.

Nu vreau să mă scuip cu vreunul și nu știu să parchez lateral. N-am mai condus din 2010 în București, dar am un carnet valabil”, a recunoscut afacerista în podcast-ul „Tare de tot”.

„Păsăretul vine, îți mănâncă boabele și pleacă în altă parte”

Monica Tatoiu i-a adus în discuție și pe domnii care sunt pasionați de „păsăret”, cărora le-a dat și un sfat. „Păsăretul vine, îți mănâncă boabele și pleacă în altă parte. Păsăretul știe unde să găsească. Și la 45-50 de ani se fac influencerițe și își vorbesc despre relația cu Dumnezeu și cu Cosmosul.

Și se fac femei de… casă de marcat. (…) Eu știu istoria păsăretului, o mai știu și alții, dar nu au curajul meu să o spună. (…) S-au înmulțit cum o fac urșii, pentru că nu mai sunt controlați. Săracii de ei nu au nici o vină. Vine e a celor care nu s-au preocupat să previi asta.

„E mai ușor decât să te crăcești, decât să muncești”

Cum s-au înmulții câinii vagabonzi sau pisicile de la mine de pe stradă. E mai ușor să te crăcești, decât să alergi. Te crăcești cinci minute și câștigi… cum sunt astea care fac videochat, care fac bani ca la balamuc. Decât să te trezești dimineață, să alergi, să mergi cu tramvaiul, să transpiri la 40, 50 de grade. Să muncești e mai greu, să te crăcești nu o muncă.

Ai scos banul, e cea mai veche din lume, dar acum se numește escortă.  Fenomenul scăpat de sub control. (…) Dar nu ele sunt de vină, ci bărbații. Cred că s-au înmulțit și din cauza faptului că nu există prostituție legalizată, pentru că pe vremuri aveai o pornire, te duceai unde trebuie”, a mărturisit Monica Tatoiu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre