Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Tatoiu l-a iubit pe mai tânărul Cristian Boureanu, însă fetele de oraș au ruinat relația. Au ajuns la cuțite

Monica Tatoiu l-a iubit pe mai tânărul Cristian Boureanu, însă fetele de oraș au ruinat relația. Au ajuns la cuțite
A intrat dihonia între Monica Tatoiu și Cristian Boureanu. Femeia de afaceri nu vrea să mai audă de cel pe care l-a iubit atât de mult.

Noua iubită a lui Cristian Boureanu a băgat ceartă în casă. Monica Tatoiu a spus stop relației cu fostul politician.

Monica Tatoiu l-a „dezmoștenit” pe Cristian Boureanu. „Nu mai are telefonul meu în agendă. Eu am comandat”

Monica Tatoiu și Cristian Boureanu au avut ani buni o relație extraordinară, dar acum totul s-a dus pe apa sâmbetei. Vinovatul se pare că este noua iubită a fostului politician, Cristina Belciu, de doar 25 de ani, care nu-i intră la suflet Monicăi Tatoiu. Totul s-a pornit din momentul în care aceasta ar fi făcut ceva afirmații legate de tinerele pe care le tot schimbă Boureanu, iar acesta i-a făcut observație. Din acel moment, Tatoiu i-a șters numărul de telefon.

„Eu nu am nevoie de prieteni. Am cinci pisici și pe Tatoiu”

„Am să spun o chestie. Cristi Boureanu nu mai are telefonul meu în agendă. Eu am comandat. Chestia asta… Nu e copilul meu! Nu îmi permit să hotărăsc alegerile fiului meu. Fiecare cum își așterne, așa doarme. M-a supărat reacția după ce a apărut o chestie la voi, la WOWbiz și a zis că…

Eu nu am nevoie de prieteni! Eu am 5 pisici și pe Tatoiu. Fiul meu… mai așa. M-a acuzat că mă bag unde nu-mi fierbe oala și probabil că are dreptate. Ce am eu treabă cu ce face el? Măcar fiul meu să se deștepte. E cam necopt la 28 de ani”, a mărturisit Monica Tatoiu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Diferențele mari de vârstă, motivul pentru care Boureanu nu va fi niciodată fericit

Pe de altă parte, Monica Tatoiu a afirmat că tocmai aceste diferențe mari de vârstă sunt motivul pentru care Boureanu nu și-a găsit fericirea până acum. „Fata aia era cu vreo 20 și ceva de ani mai mică. Cum poate să reziste o astfel de relație?! Erau două lumi diferite. (…) În momentul în care faci parte dintr-un anumit grup social și o aduci pe <<piți>> pe post de animal de companie, la un moment dat mușcă proprietarul.

Bărbații cred că, la o anumită vârstă, dacă își iau un animal de companie tânăr, își păstrează vârsta. Fals! Creierul se atrofiază! Creierul poate să determine sexul să se mențină, sexul nu poate să determine creierul să se mențină. Asta este explicația tuturor acestor ruperi”, a povestit aceasta la Wowbiz.

Sursă foto: antena stars

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre