Cum ne învață Monica Tatoiu să slăbim. Două meniuri care te fac să scapi de kilogramele în plus

Cum ne învață Monica Tatoiu să slăbim. Două meniuri care te fac să scapi de kilogramele în plus
Nu mai e nici un secret pentru nimeni că Monica Tatoiu nu mănâncă produse românești, ci își cumpără din străinătate.

Lumea o consideră o fițoasă de când a declarat că își achiziționează mâncare din străinătate. Care e motivul pentru care Monica Tatoiu procedează astfel.

Cum ne învață Monica Tatoiu să slăbim. Două meniuri care te fac să scapi de kilogramele în plus

Invitată în emisiunea”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Monica Tatoiu a spus de ce a ales să nu consume produse românești și să cumpere tot ce are nevoie din străinătate. Există un motiv foarte clar pe care afacerista l-a spus tuturor: pune mult preț pe calitate.  Așa că mai bine puțin și bun, decât mult și prost.

Monica Tatoiu a criticat producătorii români mărturisind că nu are încredere nici măcar că acei cârnați pe care orice turist îi mănâncă la o pensiune sunt bio. În plus, prețurile în România sunt mult mai mari decât cele din străinătate.

„Păi cum să sprijinim producătorul român care nu e în stare din cinci sticle de vin să le facă de aceeași calitate”

”Pentru că nu te îngrașă așa cum te îngrașă asta de la noi. Acum, am descoperit Puglia. Acum, la fiecare 2 săptămâni de zile, am adresa, îmi trimite la Milano și de la Milano e transport săptămânal, mi-l aduce în buza casei: pâine, cârnați… nu te îngrașă. E ca la benzină. Benzina din Italia face consumul 12,8 la 100 de kilometri și benzina cumpărată în România 15 și costă mai scump.

Eu nu cred că acei cârnați pe care îi mănânci la pensiune, ăia cumpărați de la supermarket, că numai aia îți dau chitanță fiscală, sunt bio. Și sunt foarte sărate. Vinul românesc.. îmi iubesc țara, dar să terminăm cu gargara asta, cică să-l sprijinim. Păi cum să sprijinim producătorul român care nu e în stare din cinci sticle de vin să le facă de aceeași calitate.

Dar prețurile sunt mari, hai să fim seriosi. Hai să-i stimulăm să se ridice la anumite standarde. Eu știu să mănânc. Și nu e vorba de bani, e vorba de calitatea mâncării și cât. Decât mult și prost, mai bine bine puțin și bun”, a afirmat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a ales dieta balerinei

Foarte interesantă este și dieta pe care Monica Tatoiu o recomandă doamnelor și domnișoarelor care vor să scape de colăceii de pe burtă. Această dietă se bazează pe 55 % complex de carbohidrați,  20 % proteine din carne slabă și 25 % grăsimi sănătoase. Astfel, la ora 8.00 se consumă o cafea mare, fără zahăr sau lapte, iar la ora 10.00 două ore fierte, cu puțină sare.

Ora 12.00 este destinată unui pahar mare cu suc de roșii, preparat doar în casă. Pentru prânzul de la ora 14.00 se acceptă 100 g de carne la grătar (pui, pește sau curcan) și o felie de pâine integrală. Sunt excluse mezelurile și pâinea albă. La ora 16.00 se mănâncă un măr, iar la 18.00 doar 100 g brânză de capră, oaie sau vacă.

O altă dietă balerină, dar mai puțin restrictivă

Există însă și o altă dietă mult mai blândă care, dacă este ținută așa cum trebuie, face minuni pentru siluetă. Se începe ziua, la ora 8.00 cu 3 felii mici de brânză slabă și un pahar de lapte cald cu 1% grăsime sau iaurt degresat. La ora 10.00 se poate consuma o felie de pâine cu unt, o cană de cafea cu o lingură mică cu miere, iar la ora 12.00 un bol mic de supă.

Cine dorește, poate să suplinească cu o lingură cu orez fiert și o bucată de carne, dar care să nu fie prăjită și totdeauna de mărimea unei palme. Orei 16.00 îi este rezervat un fruct mai acru, iar cina se va lua cu două ore înainte de culcare și constă într-un pahar cu lapte cu o linguriță cu miere sau un iaurt.

Sursă foto: life