Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Tatoiu nu suportă să fie vizitată la spital. Vedeta a fost operată de două ori

Monica Tatoiu nu suportă să fie vizitată la spital. Vedeta a fost operată de două ori
Monica Tatoiu trece momente grele, după ce a avut parte de două operații. Fosta profesoară e însă optimistă și speră că în curând problemele se vor duce.

Recent, Monica Tatoiu a fost operată la genunchi și când credea că a scăpat de toate problemele, a ajuns din nou la spital, pe mâna medicilor. Pentru că pisoiul ei, Toto, a mușcat-o din prea multă dragoste.

Mușcătura a fost atât de puternică încât femeia de afaceri a fost nevoită să ajungă la medic și să suporte o intervenție chirurgicală. Chiar dacă nu a fost tocmai plăcut momentul, nu s-a supărat pe Toto și pe accesele sale de iubire, dar le-a recomandat fanilor săi să fie atenți.

„Așa am aflat că mușcătura de pisică poate duce la dezastre”

„Nu este semn obscen pentru investiții faraonice. M-a mușcat de drag pisica Toto. Azi când mi-am scos firele de la genunchi m-am operat la deget. Așa am aflat că mușcătura de pisică poate duce la dezastre. Trebuie să țin degetul în poziția asta trei zile. Aveți grijă cu manifestările de dragoste ale motanilor bătrâni”, a a scris Monica Tatoiu, pe Instagram.

Monica Tatoiu a fost operată din nou, după ce a fost mușcată de pisoi

Monica Tatoiu nu suportă să fie vizitată la spital

Când a decis să se opereze la genunchi, Monica Tatoiu le-a spus membrilor familiei să nu o viziteze, pentru că nu suportă să fie lângă ea cei apropiați în acele momente. Într-o intervenția la Antena Stars, afacerista a explicat cum a decurs operația la genunchi.

„E ca o proteză dentară, ca implanturile”

Prima dată s-a operat la șold, iar pentru genunchi a avut nevoie de o proteză despre care lumea spunea că „este mai nasoală decât proteza de șold”, iar „recuperarea e mai grea”  Este o nouă tehnologie pe care am probat-o pe soțul meu. Se face o analiză tomograf, se trimite în Elveția, vine proteza de făcut, ți-o pune acolo… e ca proteza dentară, ca implanturile”, a mărturisit Monica Tatoiu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre