Simona Ionescu / Redactor Șef

Motivul pentru care emisiunea Oanei Cuzino a fost scoasă din grilă

Motivul pentru care emisiunea Oanei Cuzino a fost scoasă din grilă
Vreme de 18 ani, medicul Oana Cuzino a adus știrile medicale telespectatorilor PRO TV. Zilnic le-a dat informații și sfaturi. Miercuri, reprezentanții televiziunii au anunțat că emisiunea ei nu se va mai regăsi în grila de toamnă. Vestea a căzut ca un trăsnet, după ce o altă vedetă a postului, Florin Călinescu a anunțat că se retrage, motivând incompatibilitate cu actualul management.  

Telespectatorii și nu numai s-au întrebat care  e motivul pentru care emisiunea Oanei Cuzino a fost scoasă din grilă și ce va face vedeta în continuare. Vedeta a avut propriul mesaj pentru telespectatorii care o urmăreau constant. Veștile sunt bune. Dar până la vești, vedeta spune și care e motivul despărțirii.

Motivul pentru care emisiunea Oanei Cuzino a fost scoasă din grilă

Oana Cuzino se mută în online pentru a da în continuare sfaturi și informații medicale.  Ea a explicat motivul încetării colaborării cu postul de televiziune. „Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PRO TV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediul căreia v-am fost alături, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani!

Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PRO TV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele”, a explicat vedeta.

Doctor Oana Cuzino, 100% DOC

Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, Oana Cuzino a creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online.

Deja portalul digital DOC s-a situat în fiecare lună pe poziția de lider al segmentului măsurat de BRAT via SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet, standardul măsurării de trafic și audiență auditată independent) cu cifre uriașe: între 2.2 și 3.2 milioane de vizitatori unici, lunar, la categoria de „Sănătate și îngrijire personală”. În plus, conform  Google Analytics, peste 10,6 milioane de utlizatori au accesat doc.ro în primul semestru al anului.

„DOC reprezintă un întreg univers prin conținutul original, pastilele și interviurile DOC EXPERT INSIGHTS, instrumentele DOC sau platformele DOC Time și Health Shop, precum și marca „Recomandat DOC”, garanția unei experiențe complete, de la informare, educare și autoevaluare, până la identificarea și adoptarea soluției potrivite, totul într-o singură sesiune de browser!

DOC este doctorul personal al fiecăruia în sănătate și lifestyle și vă mulțumesc că sunteți parte activă din acest Univers complex, dedicat sănătății și stării de bine”, a transmis Oana Cuzino.

Sursa foto: Instagram

Scandalul amantelor lui Laurențiu Reghecampf a ajuns în ziarele internaționale. Dezvăluiri incredibile ale nemților

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre